Victor Ponta elszámoltatná a román államfőt

2017. január 09. 16:31

Victor Ponta volt román szocdem kormányfő pártja, a PSD győzelmét követően ismét megmondóként tetszeleg. Most a Facebookon posztolta ki, hogy elszámoltatná a szakértői kormány fejét, Dacian Cioloșt és a román államfőt, Klaus Iohannist.

2017. január 09. 16:31

Victor Ponta szociáldemokrata párti képviselő szerint nagy űr van a román költségvetésben, amelyért Dacian Cioloş volt kormányfőnek, Anca Dragu és Cristian Ghinea egykori minisztereknek kell felelniük, illetve Klaus Iohannis államelnöknek, „aki hatalomra segítette azt a kormányt”, írja a volt román kormányfő a Facebookon.

„2016-ban én is, és Gelu Diaconu (az adóhatóság volt vezetője) is konkrét számokat és adatokat ismertetve felhívtuk a figyelmet, hogy egyre nagyobb űr van az ország költségvetésében! És úgy tűnik, igazunk volt! Ennek fő okai - az Európai Alapok Minisztériumának hatalmas árulása (amikor egy banit sem hívott le Románia, hogy maradjon az Európai Bizottság egyéb költségeire); az adóhatóság vezetőségének lefejezése és a multinacionális vállalatok által ellenőrzött személyekkel való helyettesítése; a közbefektetések megbénítása a DNA-tól való rettegés révén! Mindezért nyilván Cioloşnak, Dragunak, Ghineának stb. kell felelnie. De azt se felejtsük el, hogyan, miért és ki segítette hatalomra ezt a kormányt - Klaus Iohannis” - áll Victor Ponta bejegyzésében.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2017. január 09. 19:33
Egyik tizenkilenc másik eb - deáknévászna hasadoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!