Csak azt engednék be a román parlamentbe, aki fel tud normálisan öltözni

2017. január 27. 14:05

A parlament intézményével és a választókkal szembeni tisztelet jele lenne, ha a jövőben csak azokat a képviselőket engednék be a román parlament épületébe, akik egy később kidolgozandó öltözködési előírás szerinti ruhát viselnek, véli egy román szocdem politikus.

2017. január 27. 14:05

Ki kell dolgozni a képviselők és szenátorok magatartási kódexét, véli a Szociáldemokrata Pártot (PSD) képviselő Viorel Arcaș și Leonardo Badea a román nemzeti hírügynökség, az Agerpres tudósítása szerint. Viorel Arcaș szenátor szerint a kódexnek az öltözködésre vonatkozó előírásokat is tartalmaznia kellene. „Olaszországban például nyakkendő nélkül nem léphetnek be a szenátorok a felsőházba. Szerintem ez is az intézménnyel és az azokkal szembeni tisztelet jele lenne, akik ide küldtek bennünket” — mondta a szenátor.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. január 29. 11:51
Azt nem írják, táncolni lehet-e a parlament épületében romániai parlamenti képviselőnek, román miniszter-elnöknek? Mellékelem a táncolj FLETÓ videót! https://www.youtube.com/watch?v=seImFFN0GOE
nyugalom
2017. január 27. 21:16
Itthon is el kellene gondolkodni: a parlamentbe öltözzön fel az a képviselő/nő! De öltözzön fel normálisan az az újságíró, fotós is, aki oda beteszi a lábát. Ez már-már sikk, hogy ápolatlanul, slamposan mennek be, legyen az minisztérium, parlament, opera, színház! Nem nevezném entellektüelnek azokat, akik ilyen "lezseren" jelennek meg.Ezek az emberek valószínűleg feltűnési viszketegségben szenvednek, mert ha mással nem is, de a megjelenésükkel felhívják magukra a figyelmet - lássátok, én ezt is megengedhetem magamnak! Szerencsétlen senkik!
Akitlosz
2017. január 27. 20:13
A nyakkendő a dedilség jele. A nyakkendő az egyetlen értelmetlen ruhadarab, amelyet egyes emberek viselnek. A nyakkendő semmilyen olyan célnak nem felel meg, amiért a(z normális) emberek ruhát viselnek.
Neville
2017. január 27. 17:19
Az öltöny-zakó oké, de a nyakkendőt mindig is utáltam. Ha csak lehet, kihagyom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!