Nem vagyok Soros György házasságon kívüli fia, mondja a román kormányfő

2016. december 08. 15:33

Alávaló ostobaságról árulkodó viccnek minősítette Dacian Cioloş román miniszterelnök azt a főleg a virtuális térben terjesztett információt, miszerint ő Soros György házasságon kívül született gyermeke lenne, számolt be az Agerpres román hírügynökség.

2016. december 08. 15:33

„Ahogy én ismerem a román embereket, elég értelmesek és kellő humorérzékkel rendelkeznek ahhoz, hogy megfelelően kezeljék ezt az alávaló ostobaságról árulkodó viccet, amelynek kitalálói úgy gondolják, hogy megtéveszthetik az embereket ilyen aberrációkkal. Lehet, hogy ha nem álltak volna elő ezzel az elmélettel, egyesek azt hitték volna, hogy tudom is én, milyen kapcsolatban állok ezzel az úrral. Jómagam - ellentétben néhány előttem tisztségben volt kormányfővel, akik még fotózkodtak is vele - soha nem találkoztam Sorossal. Na de ha az elmélet terjesztőinek sikerül bebizonyítaniuk állításukat, örökségül hagyom nekik azokat a feltételezett milliárdokat politikájuk finanszírozására” - fogalmazott Dacian Cioloş román miniszterelnök a DigiFM rádióadón.

A román politikus azt is elmondta, hogy a Dacian nevet édesapja választotta, és amíg életben volt, sokszor köszönetet mondott neki ezért, hiszen utalás „a román lélek gyökereire, amelyek Daciába nyúlnak vissza”, mondta az Agerpres hírfolyama szerint.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2016. december 09. 09:26
A román lélek gyökerei egészen a dákoromán elméletig nyúlnak vissza, azaz nagyjából 200 évre, amikor is Micu-Klein püspök megalkotta azt, miután látta a népe milyen gyökértelenül és árván, identitászavarosan bolyong a nagyvilágban és egy nyavalyás őst sem tudnak felmutatni (a szlovákokhoz hasonlóan). Ezt az örökséget (és tudományos ökörséget) aztán Ceausescu csúcsra járatta. Mikor a rómaiak meghódították a mai Erdélyt (Dacia provincia)- mint mindig az ott élőknek is 2 választást hagytak: 1. elismerni Róma uralmát és adót fizetni 2.nem ismerni el.Ez esetben kiirtják őket. Ők állítólag a 2. lehetőséget választották. A dákoromán hívők szerint (mert ebben tényleg csak hinni lehet), aztán az életben maradtak 800-1000 évig mint "búvópatak" éltek ott (bizonyíték:0), majd a 13. században egyszer csak felbukkannak a semmiből.
Bástyaelvtárs
2016. december 08. 21:02
ugyanúgy semmi közelebbi információm nincs ennek az állításnak a valóságalapjairól mint itt senkinek, de ismerve a netes radikális söpredék gondolkodását és hajlandóságát az összeesküvés-elmélet gyártásra, a józan ész azt mondatja az emberrel, h szolidaritást érezzen a román kormányfővel. Méltatlan mocskos vádak amik egyetlen célja a karaktergyilkosság. Ha nem jön be, hát vállat rándítanak. Csak közben besároztak egy ártatlan embert...
abraxas
2016. december 08. 20:01
Tehát igaz! :-) George! Az örökségemért jöttem! :-D
hujje
2016. december 08. 16:21
román szinvonal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!