A román kormányfő szerint van az EU-ban Romániánál is korruptabb ország

2016. október 14. 12:20

Románia nem a legbecsületesebb, de nem is a legkorruptabb ország az EU-ban, mondta a román Digi24 hírtelevíziónak Dacian Cioloș román miniszterelnök.

2016. október 14. 12:20

„Öt év brüsszeli munka után, amely alatt minden tagállammal kapcsolatban álltam, elmondhatom, hogy Románia valószínűleg nem a legbecsületesebb, de nem is a legkorruptabb országa az Európai Uniónak. Nem a szomszédokra kell figyelni, hanem arra, hogy itthon vegyük észre, ha problémák vannak, beleértve a korrupciót is, és próbáljuk ezeket megoldani” – mondta Dacian Cioloș román miniszterelnök a román Digi24 hírtelevíziójának adott interjújában, amelyet az Agerpres román nemzeti hírügynökség szemlézett.

Cioloș beszélt arról is, hogy nem tárgyalt egyetlen párttal sem arról, hogy a választások után miniszterelnöknek jelöljék. Kifejtette: a politikától nem kell félni és a polgárokon is múlik elérni azt, hogy a politika becsületes legyen.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztáv13
2016. október 16. 14:31
Orbániában a korrupció, államforma. A törpe Főnök ül a kasszán és kulcsa csak neki van hozzá!
Ellensúly
2016. október 16. 13:44
Korruptabb lehet, hogy van, de szélsőségesebb, kisebbségellenesebb, sunyibb nincs. Legfeljebb ha nagyon igyekszik, Szlovákia odaér mellé, és holtverseny.
noMores
2016. október 15. 10:30
Itt vagyunk rogton mi, es mennyire igaza van!!!! Matolcsyval egyutt zabal a miniszterelnok haverja, a fougyesz???? Akinek a fel bandat reg sittre kellett volna vagnia?? Meszaros-Simicska-Vajna-Garancsi-Rogan-Szijjarto, hogy csak a legismertebb bunozoket emlitsuk.
kukagyerek
2016. október 14. 12:53
"..van az EU-ban Romániánál is korruptabb ország" --------- Van hát, Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!