Portugália-Ausztria: 0:0, Magyarország az élen

2016. június 18. 23:56

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságban a magyarokkal egy csoportban szereplő Ausztria és Portugália meccse 0:0-val végződött. A második forduló után tehát Magyarország vezeti 4 ponttal a csoportot, Portugáliának 2, Izlandnak 2, Ausztriának pedig 1 pontja van.

2016. június 18. 23:56

A portugál válogatott gól nélküli döntetlent játszott Ausztriával a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati játéknapján, az F csoport második fordulójában.

A kezdőként pályára lépő Cristiano Ronaldo pályafutása 128. válogatott mérkőzését játszotta, ezzel megdöntötte Luis Figo csúcsát, és immár önállóan vezeti a portugálok örökranglistáját. A Real Madrid csatára nem tudta méltóképpen ünnepelni karrierje újabb mérföldkövét, mert a meccs folyamán több gólhelyzetet kihagyott, a 79. percben a kapufára lőtt egy büntetőt, majd amikor a 85. percben mégis betalált, a játékvezető les miatt – jogosan – nem adta meg a gólt.

A portugálok fölényére jellemző, hogy 23 alkalommal kísérleteztek kapura lövéssel, az osztrákok viszont csak háromszor.

Az F csoportot a harmadik forduló előtt a magyar válogatott vezeti, amely szerdán Portugáliával találkozik.

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2016. június 19. 22:54
Tokeletes eredmeny, Romania kiesett, Albania 3 ponttal csoport harmadik. Mar csak egy csoport kell, hogy jol alakuljon es a magyarok tovabbmentek mindentol fuggetlenul.
egysegelem
2016. június 19. 21:56
Vezet Albania, szuper. :)
egysegelem
2016. június 19. 21:11
Egyebkent a mostani meccseken arra van szukseg, hogy Albania kihuzzon egy dontetlen Romania ellen. A francia meccs erdektelen.
nemecsekelek
2016. június 19. 16:18
Olvastam ma egy összefoglalót arról, hogy kikkel kerülhetünk szembe a nyolcaddöntőben függően attól, hogy csoportelsőként, másodikként vagy harmadikként jutunk tovább. Csoportelsőként járunk a legrosszabbul. Ezek után minden magyar sportszerető embernek a portugáloknak kellene szurkolnia az ellenük játszott meccsünkön. Van ilyen furcsa helyzet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!