Ilyen az, amikor odapörköl egy magyar páncéltörő (VIDEÓ)

2024. május 02. 07:50

Látványos képsorok a honvédségtől.

2024. május 02. 07:50

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A Magyar Honvédség hivatalos TikTok-oldalán osztott meg egy rövid videómontázst a magyar páncéltörőképességről. A képeken feltűnik egy Leopard 2A4-es, egy BTR 80-as és egy szintén a szovjet időkből származó D20-as tarack is. Ezek mellett egy valószínűleg gyakorlócélpontnak használt régi T-55-ös harckocsit is láthatunk a videóban.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. május 02. 10:37
-zsoltkom- "Látványos képsorok a honvédségtől" Akár a magyar nőknek is vetíthetnék, mert még ők is kedvet kapnak az ukrán nők, gyerekek ellen harcolni, a háztartási munka és a templomból kijövet közben. Ha Mandinert olvas az ember, Magyarország egésze békepárti “No Migration, No Gender, No War” – üdvözöl egy magyar falu https://n9.cl/49arj és rendes következménye lesz a Fidesz politikának... "Megölt egy kazah férfi egy ukránt a Nagykőrösi úton" https://n9.cl/gjsyr Ja persze, " Soha ilyen közel nem voltunk még a világháborúhoz ", mondta Orbán 2023-ban, amikor kilépett éppen a templomból. Ma meg 2024 van.
..--..
2024. május 02. 10:34
-zsoltkom- "Látványos képsorok a honvédségtől" Meggyőzőbb lett volna, ha mondjuk acél vagy beton vastagságot társítanak egy lövedék vagy fegyver képességéhez. Vagy esetleg nem is kellett volna lőni csak bemutatják a fegyver műszaki paramétereit. Az már érdekesebb és egyben informatívabb dolog lett volna, ha azt mutatják be, hogy egy magyar katona külön és csapatban, hogyan bánik a fegyverekkel... időre hogyan teljesít. Mennyire gyorsan birkóznak meg a tereppel és a váratlan helyzetekkel és hogy egy adag erőltetett menet illetve futás után, amikor megállnak mennyi ideig lihegnek, mennyi idő után tudnak teljesítményt nyújtani. Ez a rész, amit láttattak velünk a "Most szép lenni katonának" háborús pszichózishoz (Szánthó Miki) :) tartozik.
nemecsekerno_007
2024. május 02. 09:34
egonsamu 2024. május 02. 09:05 "Magyar Hadsereg "hivatalos" TikTok oldala." Nekem ennyi elég, hogy a háborúra…,, Helyes, hülyegyerek. Te majd fehér zászló/vödör vazelin kombót kapsz.
egonsamu
2024. május 02. 09:05
"Magyar Hadsereg "hivatalos" TikTok oldala." Nekem ennyi elég, hogy a háborúra uszítás büntettét felismerjem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!