„Főpolgármester úr! Eljött az ideje, hogy hazagyere Salgótarjánból!” – Vitézy szerint itt az ideje az összecsapásnak

2024. május 07. 21:24

Karácsony kihívója szerint a főpolgármester Budapest vezetése helyett Magyar Péter ellen lázítja az ellenzéki pártok egyre fogyatkozó szavazótáborát.

2024. május 07. 21:24

Nyitókép: Facebook

Vitézy Dávid Facebook-bejegyzése szerint eljött az ideje, hogy Budapestnek főállású főpolgármestere legyen, akinek a főváros „nem csak egy ugródeszka a permanens miniszterelnöki kampányához”. A jelenlegi főpolgármester kihívója úgy látja: Budapest azért is vált pártpolitikai csatatérré, 

mert a főpolgármester Salgótarjánban kampányol ahelyett, hogy a fővárost vezetné, 

„miközben annyi megoldandó feladat lenne ebben a városban, mint égen a csillag, az utak minőségétől a rakparti sétány létrehozásán át a közösségi közlekedésen uralkodó közbiztonsági állapotok javításáig” – fogalmazott. Vitézy Dávid szerint a főváros megérdemli, hogy végre olyan főpolgármestere legyen, aki csak a várossal foglalkozik, és nem fontosabb neki Budapestnél, hogy 

a DK listavezetőjének előzenekara legyen egy olyan turnén, ahol csupa lejárt slágert próbálnak eladni az egyre fogyatkozó közönségüknek. 

A politikus úgy véli: ez a „nógrádi hakni” sem szólt semmi másról, mint hogy megpróbálja Magyar Péter ellen lázítani a hivatásos ellenzéki pártok egyre fogyatkozó szavazótáborát. 

„Főpolgármester úr!  Eljött az ideje, hogy hazagyere Salgótarjánból, és állj ki végre egy főpolgármester-jelölti vitára, ahol végre érdemben beszélhetnénk Budapest jövőjéről. Magam részéről továbbra is készen állok, állva vagy ülve, kettesben vagy hármasban, Pesten vagy Budán” – zárta bejegyzését Vitézy Dávid.

*

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­­­a­­­z­i n­i­­m­­­f­o­­m­­­á­­n­i­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Obsitos Technikus
2024. május 08. 08:48
Vagy inkább, hogy kotródjon haza Nyírtassra..
syphax
2024. május 08. 08:18
CSAK TUNNNÁÁM HO' KARIGERI MIJAFASZNAK MENT 'TÁÁÁRJÓÓÓÓÓNBA???
orokkuruc-2
2024. május 08. 04:10
ez a sokatmondóan Dávid nevű közlekedés szakértő megpróbálja zavarba hozni Demszkivár hugyosutca-kedvelőit. Végül is ez nem gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!