Ez kínos: Karácsonyt egyetlen kérdéssel sarokba szorította Szentkirályi Alexandra

2024. április 30. 17:29

A főpolgármester inkább átnevezi a gaztengert.

2024. április 30. 17:29
null

Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Mint arról beszámoltunk, Szentkirályi Alexandra egy gazcsokorral kívánt boldog nyugdíjas éveket Karácsony Gergelynek. Miután a főpolgármester egy ütvefúróval pózolt a közösségi oldalán, Szentkirályi videójában megjegyezte, kezdhetné egyszerűbb gyakorlatokkal, mint mondjuk a fűkaszálás.

Ezt is ajánljuk a témában

Karácsony nem hagyta szó nélkül a videót, hosszú posztban védte elméletét a méhlegelőnek csúfolt fővárosi gaztengerről, amelyre kommentben reagált a Fidesz főpolgármester-jelöltje is.

Tisztelt Karácsony Gergely! Ha Ön szerint a gaztenger az méhlegelő, akkor a szeméttől túlcsorduló kukák művészeti alkotások? A gazt nem átnevezni kell, hanem lekaszálni”

– fogalmazott kommentjében Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. május 03. 00:25
>>Skywalker_bp 2024. április 30. 19:47 5m007 - te tényleg ilyen ostoba vagy? A sok volt a fû, egy metafora...Mert általában rétegzetten írok.<< Te leginkább ostobaságokat írsz, és ez nem metafora, hanem tény.
Fed74
2024. május 01. 18:52
Ló fejű szektás Szandi!!! Voltak talán még 30-an is a pedofil barát tolvaj cigány gazdád Kaposvári rendezvényén!!!! Lefőtt a kávé fideszes kutyák!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!!
makapaka2
2024. május 01. 14:48
Kamu Geli butuska, ezért futtatják Gyurcsányék.
Palatin
2024. május 01. 12:34
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!