Az Orbán-féle vészhelyzeti bohóckodásnak egyetlen oka van

2024. január 24. 06:23

A hazaárulással egyenlő, hogy akkumulátorgyártó cégek megúszhatják a büntetést.

2024. január 24. 06:23
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A háborús helyzettel indokolták a polgári engedetlenségben résztvevő pedagógusok azonnali hatállyal való felmentését. De erre hivatkozva nem fizettek a Fővárosi Önkormányzatnak az augusztusi tüzijáték alkalmával területfoglalási díjat sem. Igazán csalafinta húzás volt, hogy a korábbi egészségügyi vészhelyzet (COVID) idején az operatív törzs döntéseinek jegyzőkönyveit a háborús vészhelyzetre hivatkozva nem adták ki. Persze visszamenőleges hatállyal!!!

Ami ennél is ocsmányabb – szerintem a hazaárulással egyenlő – a háborús vészhelyzetre hivatkozva írta alá Orbán azt a rendeletet, amely szerint a környezetszennyező – például akkumulátorgyártó cégek megúszhatják a büntetést. Így nem kell üzembezárástól, bírságtól tartaniuk a környezetvédelmi előírásokat semmibe vevő vállalatoknak.

Az egész Orbán-féle vészhelyzeti bohóckodásnak egyetlen oka van: ezzel a hivatkozással minden korrupciónak szabad utat adhat. Tacitus óta tudjuk: Minél korruptabb az állam, annál több a törvény.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. január 24. 23:16
Magyarország 2 nagy problémája: 1.) O1G, 2.) a geci LOP!
zoknis
2024. január 24. 16:33
Kár ugrálni, a kutya sem kíváncsi erre a nyomorult liberálidióta senkiházira. Had ugasson, a kutyaugatás nem hallatszik az égig, sőt a szomszédos házig sem.
Meduza99
2024. január 24. 16:02
Vajon a franciaországi, németországi akkugyyárak miért nem környezetszennyezők?
Hajnóczi Kristóf
2024. január 24. 13:09
Inkább a veled szemben magas és vékony, ám kábé ugyanilyen észlény haverod-féle, a körúton belüli köztársaságban folyó (klíma)vészhelyzeti bohóckodásról zenélj valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!