Fidelitas: kihasználatlanok a jobbikos Stummer János bérelt irodái

2022. február 04. 15:01

Az irodákat az adófizetők pénzéből bérli a jobbikos képviselő.

2022. február 04. 15:01
null

Kihasználatlanok a jobbikos Stummer János által az adófizetők pénzéből bérelt irodák – közölte a Fidelitas pénteken az MTI-hez eljuttatott videoban.

Korponyai Ernő, az ifjúsági szervezet Csongrád-Csanád megyei elnöke a Facebookra feltöltött videóban arról beszélt, hogy Békéscsabán az ellenzék képviselőjelöltje, a jobbikos Stummer János irodát bérel az adófizetők pénzéből

úgy, hogy nem használja semmire.    

Ugyanakkor nemcsak Békéscsabán, hanem Dorogon, Nyíregyházán és vélhetően Budapesten is bérel irodákat úgy, hogy azt hangoztatja, neki Békés megye az első – tette hozzá, kiemelve: a négy iroda bérleti díja a négyéves ciklusban közel 20 millió forint.  A Fidelitas megyei elnöke feltette a kérdést, mit csinál Stummer János Dorogon, Nyíregyházán és Budapesten, ha magát békéscsabainak tartja.   

 Miért költi Stummer János az adófizetők pénzét olyan helyiségekre, amelyeket nem is használ? – firtatta a kormánypárti politikus.    Hozzátette: láttak már ilyet a "baloldalon", például Jakab Péternél, aki azt hangoztatja, hogy a nép gyermeke, parizert eszik zsömlével, miközben csak irodabérlésre 850 ezer forintot költhet el havonta szintén az adófizetők pénzéből. Ez méltatlan a békéscsabaiak képviseletéhez – jelentette ki.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2022. február 05. 00:49
Bősz Anett is őrült összegekért bérel irodát. Szigorítani kéne......
Kanmacska
2022. február 04. 23:20
Enyhén debil feje van.
buckafej
2022. február 04. 20:32
Nem is értem. Hogy lehet egy már első látásra ostoba fejű ember képviselő? Ez a buta Puskás Arénás alagutas ökör. Ő MZP nemzetbiztonsági szakértője. Válogatott roncsbrigád.
kunfia
2022. február 04. 19:15
Bezzeg a Fidelitas irodái,amit ugyancsak az adófizetők fizetnek,még éjjel sem üresek.Azokat az orgiákat még Szájer is irigyelné!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!