Török: „Orbán Viktor lett Macron Gyurcsánya”

2018. szeptember 26. 18:44

Az elemző szerint Merkeléknek jól jön az „orbánizmus".

2018. szeptember 26. 18:44

Török Gábor politika elemző az ATV „Egyenes beszéd" műsorának volt a vendége. Elmondta, hogy a miniszterelnök karizmája az elmúlt évek alatt kopott azért, de nem szabad elfelejteni, hogy egy valódi politika tehetség. „Van mondanivalója, van érve továbbra is a magyar politikai életben" –fogalmazott. Kifejtette: a magyar miniszterelnök politikai hatalmát semmi nem fenyegeti az országban közép-és hosszútávon, viszont az európai politikai harcban – bár szava van – de hatalmi pozíciója nincs. Ebből következik, hogy politikai energiáit az európai színtérre fordítja, ott szeretné a hatalmi súlyát megerősíteni. 

Török Gábor arról is beszélt, hogy Macronnak és Merkelnek az jön jól, ha az „orbánizmust” átemeli, de Orbán Viktor ellen küzd. Az elemző úgy fogalmazott: „Orbán Viktor lett Macron Gyurcsánya” – a francia belpolitikában." Macronnak nagyon nagy szüksége van a magyar miniszterelnökre, mint politikai ellenfélre –magyarázta. 

A beszélgetés végén Török Gábor kijelentette: ameddig több millió embernek a tetszik a jelenlegi politikai rendszer, addig azon változtatni nem lehet. 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2018. szeptember 29. 11:20
Te kis " rendezett " pöcsköcsög. próbáld meg összeszedni gondolataidat és fuss neki mégegyszer.
brekker
2018. szeptember 28. 15:41
Másrészt-egyrészt, azaz fordítva.
KBA98
2018. szeptember 27. 09:13
Nem tudom, hogy Török Gábor mennyit kap egy egy hülyeségért, de nem kéne ennyire törnie magát.
amarna
2018. szeptember 27. 07:54
szerencsétlen balfék lettél törökkém---és senki nem figyel a hülye eszmefuttatásaidnak---nem NEKTEK áll a zászló---tudomásul kellene már végre venni---felesleges kapálódzni ....még nem vagy teljesen hülye és öreg---dolgozni kellene elmenned....NEM ??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!