Tizenötmillióan léptünk pályára

2016. június 19. 10:53

Az izlandi kapus lába remegett, mert olyan magyar tábor volt mögötte a második félidőben.

2016. június 19. 10:53
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs

„Semmiképpen sem érdemeltünk vereséget, ilyen közönséggel nem lehet veszíteni. Olyan szurkolást varázsoltak a stadionba, hogy talán Budapesten sem volt még ilyen. Egyszerűen döbbenet. Beszélnék szívesen a mérkőzésről, de a drukkereink minden szavunkat, lélegzetünket elveszik. Ők is begyötörték azt az egyenlítő gólt. Az izlandi kapus lába remegett, mert olyan magyar tábor volt mögötte a második félidőben. Amit most csinál a brigád, az a vártnál sokkal, de sokkal több. Tizenötmillióan léptünk pályára, így nagyon kevés csapat tud minket legyőzni. Örülök, hogy teljesítettük a minimumot, amiért pályára léptünk. Remélem, egyre többe szurkoló jön, és az ő álmaik is teljesülnek.”

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2016. június 19. 19:20
Ez egy fantasztikus nyilatkozat volt. Szívet, lelket melengető.
teljesenertelmetlen
2016. június 19. 19:09
Irredentizmus! Nacionalizmus! Fasizmus! Nácizmus! Ajrópasegíííííccccs!
kuwiq
2016. június 19. 18:00
Az izlandi kapus lába azért remegett, mert nem tud védeni. De ez nem derült ki, mert vagy eltaláltátok, vagy fölé-mellérúgtátok!
Bokros Birka
2016. június 19. 15:27
Gratula!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!