Lugner kerítést építene a magyar-osztrák határra, de feleslegesen

2016. április 3. 23:23
A legesélytelenebb osztrák elnökjelölt, Richard Lugner bécsi építési vállalkozó határkerítéssel akadályozna meg, hogy a bécsiek vasárnaponként átugorjanak Magyarországra bevásárolni.

A magát egészen komolyan vevő osztrák elnökjelölt, Richard Lugner építési vállalkozó kampánydalban foglalta össze legfőbb törekvéseit. A Lugner City bevásárlóközpont tulajdonosának indulását sokan eleve viccnek tartják, az egész komolytalanságára Lugner valóságshow-ja, rendszeres botrányai, médiaszereplései és most kampánydala is ráerősít. „Elnökként kerítést építenék a keleti határra is, hogy a bécsiek gyerekeikkel ne Magyarországra menjenek vasárnaponként bevásárolni” – rappeli a dalban a Hofburgban rendet ígérő Lugner, az eredeti osztrák verzióban nyilván rímelve. Az, hogy az üzletek egy-két kivétellel nincsenek nyitva akkor itthon, már nem jutott el hozzá.

Lugner a legfrissebb felmérések szerint 3-4 százalékon áll, ezzel tíz százalékkal lemaradva utolsó helyen áll az elnökségért folytatott hatszereplős küzdelemben.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kerítés rendben, csak kissé nyugatabbra,a régi határ nyomvonalán kell felhúzni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés