Az MKP megint nem tud...

2016. március 14. 14:45

Bugár Béla
Híd-Most
Reméljük, hogy az MKP hamarosan rendezni tudja a sorait, és nem csak megint egy évvel a választások előtt kap észbe, amikor már túl késő lesz.

„A Híd sajnálattal vette tudomásul az MKP nyilatkozatát, mi szerint a párt nem képes és hajlandó részt venni a mára tervezett egyeztetésen. Az összefogás fontosságáról szóló több hónapnyi kommunikáció után az MKP döntése meglepő és csalódáskeltő. Kifogásként a kormányalakítást hozzák fel; azonban a Híd – MKP találkozó tétje nem a kormány összetétele lett volna, hanem a szlovákiai magyar politikai képviselet jövőjének megvitatása.

Amennyiben az MKP megtalálja magában az erőt, hogy a szavak után a tettek mezejére lépve is megpróbáljon együttműködni magyar-magyar téren, a Híd változatlanul készen áll a tárgyalásokra. Kérdéses, hogy a vezető nélkül maradt párt jelenleg képes-e a felelősségteljes döntéshozatalra. Reméljük, hogy az MKP hamarosan rendezni tudja a sorait, és nem csak megint egy évvel a választások előtt kap észbe, amikor már túl késő lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Micsoda aljas kis célozgatások!
Semmi ember vagy, Bugár Béla!

"Most is Ficoval van bajuk és Bélát szidják."

Aki nem látja azt, hogy Béla segítséget nyújtott a velejéig magyarellenes Fico-nak (talán még valaki emlékszik mit muvelt M. Hedviggel, vagy Solyom Lászloval, - ilyet Kotleba sem csinált volna), hogy bebetonozhassa magát a hatalomban, az vak. Béla támogatást adott a populista, magyarellenes diktatorikus hajlamu tolvaj FICO-nak, hogy megtarthassa hatalmát. Roviden ennyi, hogy mit tett Béla. Es ki tudja, ezért mit kap cserébe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés