Minél hangosabban orbánozik a média, annál nagyobbra nő Meloni előnye

2022. szeptember 11. 07:50

A jobboldali pártszövetség fölényesen megnyerheti két hét múlva a választást Olaszországban.

2022. szeptember 11. 07:50
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„A POSZTFASISZTÁK vezetnek az utolsó felmérések szerint – ezzel a címmel írt tegnap a független, pártatlan osztrák közmédia, vagyis az ORF az olasz parlamenti választásról.

Poszfasisztáznak, fasisztáznak, nacionalistáznak, szélsőjobboldaliznak, rasszistáznak hetek, hónapok óta a nyugati fősodorbeli (értsd: baloldali, liberális, »haladó«…) médiában, ha szóba kerül az olasz kampány.

Képtelenek elfogadni és elviselni, hogy a képen látható Giorgia Meloni által vezetett jobboldali pártszövetség fölényesen megnyerheti két hét múlva a választást.

Ráadásul minél hangosabban fasisztázik, orbánozik(!!) a média, annál nagyobbra nő Giorgia Meloni előnye… Jól van ez így!”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. szeptember 12. 00:26
Hajrá sárgadinnye!
fatman
2022. szeptember 11. 22:46
Helyes
pemete jakab
2022. szeptember 11. 22:27
"Minél hangosabban orbánozik a média, annál nagyobbra nő Meloni előnye" Egyrészt kormányon mérséklődni fog Meloni. Az olaszoknak a franciák és a németek az igazodási pontok, nem Orbán. Másrészt az olasz kormányok nem hosszú életűek.
szodabár
2022. szeptember 11. 15:11
Sajnos pont ez a liberális diktatúra ördögi mocskos terve. Belekormányozzák és belelökik a pöcegödörbe az országokat és átadják a hatalmat a jobboldalnak, amelyik bele fog bukni. Ők pedig majd megdicsőülve visszajönnek. https://www.scribd.com/doc/241306146/Henry-Ford-A-nemzetkozi-zsido
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!