Működnek a szankciók

2022. szeptember 28. 12:32

Timmermans a medencés villájából harcol Putyin ellen...

2022. szeptember 28. 12:32
null
Kontra
Facebook

„Működnek a szankciók: Timmermans a medencés villájából harcol Putyin ellen

A V4NA stábja egyszer már jelentkezett a brüsszeli politikusok által lakott belgiumi kisvárosból: akkor a rendőrök azonnal megállították őket, autójukat, telefonjukat aprólékosan átnézték, néhány fotót ki is töröltek, a kamera memóriakártyáját is elkobozták.

További kutatómunka során kiderült, hogy az adott utcában éppen az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans élt 2020 decemberéig – bár a kertet kamerák és élősövény őrzik a járókelők elől.

Biztos véletlen egybeesés, de 13 éves koráig Tervurenben élt Ursula von der Leyen is: ide járt egy nemzetközi iskolába, és ma is rendszeresen visszatér rövidebb-hosszabb időre.

Visszatérve Timmermansra, a zöldpolitikáért felelős alelnökre: a visszafogott energiahasználatot ezek szerint úgy gondolta, hogy neki azért a villához medencéje is legyen (Tervurenben is volt), és jelenleg innen másfél órára, hollandiai birtokán egy 12 szobás házban él – ott is van medencéje.

A szankciók azért működnek, ugye?”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. szeptember 29. 15:30
Hast du schon heute in die Badewanne gepinkelt, Timmi? Dann setzt dich rein, und fühl dich schön wohl....
Jason Bourne
2022. szeptember 28. 13:20
Lefogadom ennek a sok Európát kiárúsító árulónak Floridában, Kaliforniában, Hawai-on vagy valami egyéb egzotikus Államokbeli államban is van már villája.
madar299
2022. szeptember 28. 13:01
Csak így tovább , csak ezekkel tovább a Lenini úton ! Ha akad még balfaszjankó aki ezekért lelkesedik az vagy megszedte már magát és érdekből áll mögöttük /mint a DK/ vagy a nyolc osztályt is 16 éves koráig végezte el.
luzitanxaver
2022. szeptember 28. 13:01
Chávez után szabadon: "Barátaimnak villanyt, ellenségeimnek a szankciókat."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!