Gelgőke büszkén bemutatja az egy éve épülő Blaha-kajikákat, amit ő csak „köröcskéknek” hív

2022. június 29. 15:18

Már mindenki izgatottan várja, hogy a Nagykörút – Rákóczi sarkára visszaköltözzön a tősgyökeres „lakóközösség”.

2022. június 29. 15:18
null
Baczkó Norbert
Facebook

„Budapest legmagasabb beosztású óvodása, Gelgőke büszkén bemutatja az egy éve épülő blaha-kajikákat, amit ő csak »köröcskéknek« hív. Ebbe csemetéket fognak ültetni, a blahán szabadon és természetes környezetükben élő, koccintós-késes barátainak, mert az utca mindenkié.

Már mindenki izgatottan várja, hogy a Nagykörút – Rákóczi sarkára visszaköltözzön a tősgyökeres »lakóközösség« és a könnyfakasztó ammónia felhő.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. június 29. 23:27
A Széna tér felújítása is nagyon döcög. A korábbi kiírások szerint (amelyek persze idő közben eltűntek a kerítésről) a munkák befejezési határideje 2022. május 31. volt. De semmi sincs készen! A mai napon is jártam/botorkáltam ott. Sajnos ott is megszüntetik a Hattyú utcai benzinkút előtt levő társasház melletti parkolót, no és a Jégkert előtti parkolót is. Ezek mind díszburkolatot kapnak. A Bakfart Bálint utcát lezárták, a Csalogány utcából sem lehet behajtani a Varsányi Irén utcába, ami a Duna felé egyirányú! A felújítást követően jóval nagyobb lesz a lekövezett terület, mint korábban volt. Az összefüggő kőburkolat a környéket betonsivataggá változtatja! A zöldfelület és a fák eltűntek! Iszonyat!
Lajoss
2022. június 29. 17:07
Norbikát orvoshoz kell vinni.
zakar zoltán béla
2022. június 29. 16:42
liget szépe
Hair is on Ford
2022. június 29. 16:33
De szép lesz ha teleszarják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!