Amnesztiát kínálunk a kisebb halaknak

2022. március 25. 09:26

Akik részletes feltáró vallomást tesznek és értékelhető bizonyítékkal szolgálnak a megbízóikról.

2022. március 25. 09:26
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Gulyás Mártonnal nagyon fontos részletekről beszéltünk. Azokról az eszközökről, amelyekkel feles többség esetén is megkerülhetjük Polt Pétert. Kétharmados többség esetén természetesen azonnal feláll a korrupcióellenes ügyészség, de feles többséggel is csatlakozhatunk az Európai Ügyészséghez és felállítjuk a Korrupcióellenes Hivatalt. Utóbbi nem nyomozó szervezet lesz, de megfelelő jogköröket fog kapni ahhoz is, hogy a nyomozások menetét ellenőrizze.

A műsorban beszéltem néhány fontos törvényjavaslatról is, amit már a parlament megalakulásának napján beterjesztünk és amellyel gyorsan megkezdhetjük az érdemi munkát.

- kiterjesztjük a pótmagánvád intézményét a korrupciós bűncselekményekre

-ezentúl nem csak az ügyészség, hanem a rendőrség is kezdeményezheti korrupció gyanúja esetén a letartóztatást

-Részletes és átlátható szabályokkal amnesztiát kínálunk azoknak a kisebb halaknak, akik a jogtalanul szerzett vagyon egy részét visszafizetik , részletes feltáró vallomást tesznek és értékelhető bizonyítékkal szolgálnak a megbízóikról.

-felállítjuk a kiterjedt jogkörökkel rendelkező Korrupcióellenes Hivatalt”

(Fotó: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő feliratot tart a kezében Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.MTI/Kovács Tamás)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palotai lány
2022. március 29. 19:03
Nem tudjátok, értekezet valahol arról, hogy mit tenne a zsarolókkal? Az olyanokkal, akik megzsarolnak politikusokat, hogy azok lemondjanak további indulásuk jogáról a zsaroló unokatestvére javára? Ez nagyon érdekelne :)
Korrupt Kornél
2022. március 26. 22:16
baromember nem kell addig várni, máris elkezdheted. Anonymus már csepegteti az anyagot! Mire vársz?
bpe
2022. március 26. 14:59
igazi állatorvos-beszéd! :3 egen, nagyjából ez is a kompetencia-rádiusz: statáriáliskodás a gömbhalakkal, amnesztia a keszegeknek!! :DD balf@sz.
Papalimapapa
2022. március 26. 12:54
„A Momentum színeiben egyéniben induló politikus korrupcióellenes tárca nélküli miniszterként felügyelné a jogi felelősségre vonást...” Állatorvosként... Végül is... ha Lampert lehetett belügyminiszter. Ez kész kabaré! Ki a fasz gondolhatja azt komolyan, hogy ezek kormányképesek? Ez is egy orbitális barom, mint az unokabratyója. Hol tenyésztik ezeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!