Örömhír a progresszív várospolitikának

2021. május 31. 10:47

A Szabad Városok Szövetsége egy értékes taggal gazdagodik majd Zágrábbal.

2021. május 31. 10:47
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Újabb örömhír a progresszív, zöld és szolidáris várospolitikának, hogy az exit pollok szerint Tomislav Tomašević, akinek kampányát egy videóüzenettel én is támogattam, fölényes győzelmet aratott a zágrábi helyhatósági választás második fordulójában, ezzel ő lesz a horvát főváros új polgármestere.

Tomislav programjában, amelynek bizalmat szavazott a zágrábiak többsége, egy környezetbarát, energiatakarékos, fenntartható és alacsony széndioxid-kibocsátással működő város vízióját ajánlotta a választópolgároknak, amelyben megfizethető lakhatást és egyenlőbb hozzáférést kínál az egészségügyi és szociális szolgáltatásokhoz az önkormányzat. Nem tudnék vele vitatkozni. Biztos vagyok benne, hogy a Szabad Városok Szövetsége egy értékes taggal gazdagodik majd Zágrábbal és új polgármesterével. A jövő kihívásaira érvényes válaszokat kínáló politika sorra arat diadalt Európa nagyvárosaiban, hamarosan pedig kormányzati szinten is feltámad a változás szele. Gratulálok Tomislav, jó munkát, Polgármester úr!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. május 31. 21:51
Világ Kozmoprolitái Egyesüljetek.
Harangláb
2021. május 31. 19:26
Ahol a feleséged kukázta ezt a pólót, ott nem volt valami kidobott parizer a Jakabnak?!?
Harangláb
2021. május 31. 19:25
"Szerénység! Ha szeretek magamban valamit, akkor az a szerénység..." :)
Mikediver
2021. május 31. 19:23
Mi számít progresszívnek és szabad városnak? Ott is lesz méhlehelő és rovarhotel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!