Egy dolgot javasolnék a ZDF szerkesztőségének

2020. május 02. 15:54

Ezek a megnyilvánulások rendkívül szánalmasak és mutatják, hogy milyen is a haladó-független-objektív-minőségi-sajtó egyes nyugati országokban.

2020. május 02. 15:54
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Péntek este a már múltkor is emlegetett, német balliberális, magát közszolgálatinak valló ZDF-csatorna Heute Show című adásábán Orbán Viktor miniszterelnököt Hannibal Lecterként ábrázolták.

Ezek a megnyilvánulások rendkívül szánalmasak és mutatják, hogy milyen is a haladó-független-objektív-minőségi-sajtó egyes nyugati országokban.

Egy dolgot javasolnék a ZDF szerkesztőségének: ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2020. május 03. 13:02
A georg kiválasztotta a félhülye, vizesnyolcasokat és megcsinálta a "független" sajtót, de mit várunk egy olyan kezdet után amikor a stroman a hegyről lejővett találta ki, hogy mit hazudjon a népnek.
annamanna
2020. május 03. 01:44
Ezen annyira röhögtem: "De a magyar kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára, azaz Kovács Zoltán nem értékelte a német humort, és az oldalán szánalmasnak nevezte a műsort. Majd a ZDF szerkesztőségének azt javasolta, hogy "ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...", majd mellékelt egy fényképet saját magáról"
CsakÍr
2020. május 02. 23:28
Tudod mit? A tudatlanság béklyóival: https://www.youtube.com/watch?v=WGkWcPOUsaE
Bitrex®
2020. május 02. 22:48
Hehe! Most olvasom, hogy Berlinben huligánok összeverték a ZDF stábját valami showműsor forgatása közben. Hat filmes most kórházban fekszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!