Az Európai Egyesült Államok a jövő Európája és Európa jövője

2020. május 09. 13:02

A DK azért az Európáért küzd, ahol a magyarok úgy élhetnek mint más európaiak.

2020. május 09. 13:02
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Május 9. van, amelyet minden uniós tagállam Európa-napként tart számon. 70 éve ezen a napon kezdődött el az a folyamat, amely később az Európai Unió létrejöttéhez vezetett. A 70 évvel ezelőtti Schuman-nyilatkozat nélkül ma mi, magyarok sem mondhatnánk el, hogy részesei vagyunk az európai közösség eddigi legszorosabb együttműködésének. De ahogy ez az együttműködés 70 év alatt az európai béke megteremtésétől a mai Európai Unióig jutott, úgy juthat még ennél sokkal messzebbre is.

A Demokratikus Koalíció szerint az Európai Egyesült Államok a jövő Európája és Európa jövője. A DK azért az Európáért küzd, amelyben mi, magyarok nem csak úgy tanulhatunk, dolgozhatunk és utazhatunk, mint más európaiak, hanem úgy is élhetünk – legyen szó európai minimálbérről, európai minimálnyugdíjról vagy európai családi pótlékról.”

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. május 11. 16:33
ezt a demagógiát! :D a nyugat sosem fogja akarni, hogy a kelet úgy éljen, mint ők! ebben nekik nincs semmi üzlet! nekik csak piacok kellenek, meg munkaerők, semmi más! ja, de, hogy lehetőleg ők dirigáljanak! aki EEÁ-at akar, az hazaáruló, és még inkább függő helyzetbe akarja taszítani az országot! csak egy provincia lennénk egy birodalomban, aminek a központja Brüsszel, Berlin és Párizs lenne.
Dorset Naga
2020. május 11. 01:13
Ez az EEÁ egy semmire nem való elképzelés ótvaros kommunistáknak
Aerion
2020. május 10. 20:30
A déká először arra adjon tiszta és világos programot és választ, hogy az Európai Egyesült Államokban, amit ők meg akarnak valósítani, és ahol jelen pillanatban is él 540 millió ember, ami rövidesen fel fog kúszni 600 millióra, hogyan fog megmaradni 10 millió magyar ember, magyarnak. Majd ha ezt a programot olvastam, és nemkülönben hiszek neki, majd akkor, esetleg nem küldöm el őket a megveszekedett redvás kurva zsidóbolsevik anyjukba.
koronaszepe
2020. május 10. 15:29
Ez mondjuk olyan, mintha arról adna ki a DK közleményt, hogy a nap keleten kel és nyugaton nyugszik, és a DK azért dolgozik, hogy ez így is maradjon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!