Római béke

2018. június 07. 10:04

A „jogállamiság“, az „európai értékek“ mindig csak akkor lesznek fontosak, amikor egy-egy kormány szembemegy a német gazdasági érdekekkel.

2018. június 07. 10:04
Techet Péter
Azonnali
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. június 07. 16:09
Te! ?????????????Te! TE!????????????
luzitanxaver
2018. június 07. 15:52
Péter, akárhogy forgatom magát (ahogy maga teszi a köpönyegével), minden irányból visszataszító.
amok
2018. június 07. 13:03
Miért is kéne bűn legyen az idegen (vagy bármi) ellenesség?
Onurisz
2018. június 07. 11:52
Techet Péter nem akármi. Pénzért megír bármit és annak az ellenkezőjét is. Berlinből tolta nekünk a német érdekeket és szempontokat, most "leleplezi" a németeket. Hamarosan megírja az amerikai érdekeknek alárendelt náci Ukrajnát is és megdicsőülnek az oroszok. Hiszen már a vak is látja, valakinek a talpára kell állítania a "modernista" magyarok véleményét erről is. Nagyjából egyébként igaza van Péternek, az EU-t ma gazdaságilag Németország uralja, az euró az új német márka, s az EU-ban is az erősebb kutya b.szik, nem az elvhű kutya. Ismerjük már ezt francia, brit és másféle német kiadásban is. Az amerikaiak ugyanezt játsszák a világban jóideje. Nincs azon a toronyleomlásom mit csodálkozni. Most éppen meggyorsítják nekünk a kárpátaljai magyarok áttelepülését. Nem baj, dolgos, szorgalmas, egyenes nép az, még hajlandó elvégezni a nehéz fizikai munkát a földeken, nem úgy, mint városi lakótelepek elhízott, teszkózós, sétálgatós népe ... Igaza van Péternek, Orbán nem hülye, tisztában van azzal, hogy nem célszerű szembe menni a német gazdasági érdekekkel. És, hogy egyszerre elegendő egy dologban összetűzni a nagyokkal, különben kitekerik a nyakát. S még mindig jobban érzi magát az átlag magyar, ha hét közben a jól szervezett német összeszerelő üzemben dolgozik, hétvégén pedig békésen vásárolgat a teszkóban és sétálgat a ligetben, mint akkor, ha müezzinek óbégatására ébred, útban a teszkóba sötét arcú suhancok nyála csorog a felesége után, a liget bűzlik a sülthalalhústól, s abban bízik, hogy ma sem az ő gyereke nyakát vágja el egy csodálatos idegen. Csak azt felejti el Péter, hogy nem Orbán vetette "magát [s az országot] olyan hűségesen alá a német gazdasági érdekeknek", hanem ezt kapta hagyatékul Péter mai kenyéradóitól 98-ban és 2010-ben is. És azóta szépen lassan, hang nélkül visszaszorította a legveszélyesebb kolonizáló gazdasági hatalmat, a banktőkét. Miközben a görögök és az olaszok ettől vergődnek. És esze ágában sincs bevezetni az eurót. És mindent megtesz azért, hogy olyan tőke is idejöjjön, amelynek nincs hatalma felettünk. Ha felmegyünk a kilátóba Techet úr és széttekintünk a horizonton, akkor már ne csak egy irányba nézzünk, hanem forduljunk is körbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!