Orbán Viktor nadrágja sokkal inkább az ellenzék elveszettségéről szól, mint Orbán Viktorról

2018. június 25. 13:36

A magyar ellenzék azzal küzd, hogy nem tudja elmagyarázni azt sem, miért rossz Orbán politikája.

2018. június 25. 13:36
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Mert miközben akár még lehetne is szörnyülködni Orbán ruháján, ez nem mond el semmit a hazai állapotokról. Egy rossz vezető lehet jól öltözött, és egy jó vezető is lehet rosszul öltözött.

Orbán ruhájából nem derül ki, mit kezd a szegénységgel, a munkavállalói jogokkal, a demokráciával. Az ilyenfajta gúnyból nem derül ki semmi, ami politikai, csak és kizárólag az Orbán-ellenes érzelmek újramozgatására jó. Márpedig ha valamit nagyon megtanulhatunk a saját bőrünkön, most már három kétharmadnak köszönhetően, az az, hogy ez a pöőe Orbán-ellenes indulat nem jó semmire az égvilágon.

A magyar ellenzék azzal küzd, hogy nem tudja elmagyarázni azt sem, miért rossz Orbán politikája. Ez a kép pedig leginkább azt mutatja meg, semmiféle tematizációra nem képes, szavazóit pedig ezáltal csak az indulat vezérli.

Ugyanis ha a héten a sok téma közül lett volna olyan, amit az ellenzéki pártok, civil szereplők vagy bárki ügyként vitt volna, akkor minden valószínűség szerint az uralta volna a közösségimédia-megjelenéseket is. Enélkül viszont azt látjuk évek óta, hogy a felháborodás, a düh rossz irányba megy.

Ugyanis az Orbán gatyáján való felháborodás csak ugyanazt a közösséget, a már elkötelezett Orbán-ellenes szavazók körét mozgatja meg újra. Sőt valószínűleg az ilyenfajta politikai beszéd leginkább elijeszti a nem Orbán-gyűlölő szavazókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. június 26. 16:15
Tudod firkász,ami jó azt nehéz rossznak bemutatni! Pedig kurvára igyekeztek. A tehetségtelenség meg a tehetetlenség megszórva gyűlölet sójával a halálotokhoz vezet!! Érzitek ti ezt.Egyre nagyobb ökörségeket kell kitalálnotok,hogy a felszínen maradjatok. Szép temetésetek lesz!!
syphax
2018. június 26. 07:56
A retusáló fotóTORZITÁS sátánian ganaj nagymesterművét prdukálták a BALLIBGENYŐ MÉDIÁSAK Dr. Orbán NADRÁGJÁVAL kapcsolatosan. A népnyelv az ilyen férfinadrágot--régi nevén PANTALLÓ-t--TROTTYOS-nak nevezi. A baj csak az, hogy Dr.Orbán "GÁTYÓJA" NEM(!) ILYEN, de ilyenné tették--fotótechnikailag. Miközbe persze a szlovák miniszterelnök, meg Kurz osztrák szövetségi kancellár nadrágját "békén hagyták", csak az O. gatyáját retusáltás trottyosra--nyilvánvaló céllal. Hogy Orbánt baszogatni-lejáratni de minimum mószerolni lehessen--a naiv TV-néző "jónép" szemében. Innen üzenjük: LÓFASZT A PICSÁJUKBA! Átlátunk a szitán hülyeállatok.
pemete jakab
2018. június 25. 23:03
"Orbán Viktor nadrágja" Egy találós kérdés: Ki hajol meg jobban Orbán előtt, aki az ülepéig hajol vagy az, aki a bokájáig? És melyik tetszik jobban a csüngőhasúnak?
pemete jakab
2018. június 25. 23:01
"A magyar ellenzék azzal küzd, hogy nem tudja elmagyarázni azt sem, miért rossz Orbán politikája." Volt már ilyen a történelemben. Pl. a két világháború közti Németországban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!