Feltámadás

2018. március 31. 09:34

Úgy várunk most a feltámadásra, hogy fél szemmel azért már egy héttel későbbre sandítunk.

2018. március 31. 09:34
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Ez nyilván irritálja az énség korszakának elidegenedett, magára maradt szerencsétlenjeit, akik folyamatos kényszert éreznek önnön felpuffadt arcuk mutogatására a rettenetes űrben, amit Jézus hiányzó alakja jelent jelentéktelen életükben. Ideje felismernünk és megértenünk őket.

Mert ők azok, akik szerint az alaptörvény nem kezdődhet úgy, hogy Isten, áldd meg a magyart. Ők azok, akik mindennel elégedetlenek, mert ha kapnak valamit, az nekik jár, ha pedig nem kapják meg, ami után sóvárognak, akkor az irigység gyilkos indulatokat horgaszt föl bennük azok iránt, akiknek több jutott.

Ők gondolják úgy, hogy nincs szülőföld, nincs haza, ott kell élni, ahol vastagabban kenik a vajat a kenyérre. Nekik mindegy teljesen, hogy beszélik-e majd ötven év múlva is az anyanyelvüket, hogy unokáiknak jelent-e majd valamit az, hogy őseik magyarok voltak.

Felfuvalkodott önhittségük már ott tart, hogy kétségbe vonják az egész teremtést, ők azt is jobban tudják, és azért küzdenek, hogy családnak minősüljön a nővé operáltatott férfi házassága az ajtókilinccsel. Nekik mindegy, ha elözönlik a Kárpát-medencét is annak a hitnek az erőszakos terjesztői, akik szerint Jézus nem megváltó, csak egy próféta a sok közül.

Gazdasági előnyökről ábrándoznak, meg integrációról, míg le nem vágják a fejüket. Nem szabad gyűlölnünk őket, nem válhatunk olyanná, mint ők. De a leghatározottabban vissza kell utasítanunk azt, hogy ők akarják meghatározni Magyarország jövőjét.

Úgy várunk most a feltámadásra, hogy fél szemmel azért már egy héttel későbbre sandítunk. A dolgok egyébként is összefüggenek, de most még fontosabb, mint valaha, hogy megértsük: van olyan döntés, amit csak egyszer hozhatunk meg. És ez egyszer jól kell döntenünk. Mert bocsánatot sem lesz kitől kérnünk, ha elrontjuk.

Remélem, érti mindenki, mire gondolok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. április 01. 22:31
A jovorol van szo, nevetseges ez sok alpari ocsarlas! Gondolkodni kellene!
a kormány hazudik
2018. április 01. 17:32
OMG! Ő nem a régi komcsi pártkatona vagy valami ilyesmi?
martymcfájl
2018. április 01. 12:41
Végül is igaza van Gajdicsnak. Kb. 2000 évvel ezelőtt egy kis közel-keleti vallási szekta vezetői elhatározták, hogy terjesztik nézeteiket az akkori világ vezető hatalma területén. Több, mint 1100 évvel ezelőtt egy állattenyésztésből élő nomád nép megunta szomszédaival vívott csatáit az élőhelyért és elindult nyugatra egy újfajta élet reményében. A fenti két vállalkozás teljes sikert aratott, a régi rend képviselőit elsodorta a történelem szellője. Maximális okunk van a kétségbeesésre.
rajgy
2018. március 31. 20:57
.........Feltámadás........?? Már most a 2022-es Fidesz feltámadásra gondol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!