Kell-e nekünk magyar elnökjelölt?

2018. január 25. 17:46

Ha már a félmilliót sem számláló magyar közösség nem tud egy személyben megegyezni, inkább ne jelöljön senkit.

2018. január 25. 17:46
Czajlik Katalin
Új Szó

„Teljesen abszurd, hogy a két nyúlfarknyi magyar párt még egy ilyen horderejű témánál sem érzi úgy, túl kellene már lépni a saját árnyékukon, és szóba kellene állniuk a másikkal! Miközben a köztársasági elnöki poszt lényege pont abban van, hogy pártok fölött áll, s minden állampolgárt képvisel pártállásra, nemzetiségre s minden egyébre való tekintet nélkül.

Ha már a félmilliót sem számláló magyar közösség nem tud egy személyben megegyezni, inkább ne jelöljön senkit. A két jelölt elindítása ugyanis pontosan az ellenkezőjét produkálná a kívántnál: csak megosztaná és tovább gyengítené a magyar közösséget.

Ha tehát pártjaink képtelenek képviselni a közös érdeket, legalább annyit tegyenek meg értünk, hogy nem blamálnak minket az egész ország előtt. Talán nem túl nagy kérés ez irányukban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tukkuta
2018. január 26. 08:33
Kedves dolog amikor a magyarságot megosztó Híd párt házi újságja aggodalmaskodik. Elmehetnétek végre már a francba!
Hamham
2018. január 25. 22:32
Èggyezzènek mëg. A délvidékiek a háború úta ëgy kicsit lüköttek, biztos bëpermetëztëk szëgínyëket. Na jó, nem pont mindëgyik... Muczi Attilát és Tërnovácz Istvánt, űket köllene jelölni. :D Űk legalább szépen tudnak ë betűvel beszéni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!