Végtelenül szomorú vagyok

2016. december 04. 18:16

Szívesen vigyáztam volna a mi Ausztriánkra.. Mindannyian osztrákok vagyunk, függetlenül attól, ki mellett tettük le a voksunkat a szavazófülkében.

2016. december 04. 18:16
Norbert Hofer
Facebook

„Kedves barátaim! Köszönöm nektek. Nagyszerű támogatást kaptam tőletek. Végtelenül szomorú vagyok, hogy nem jött össze. Szívesen vigyáztam volna a mi Ausztriánkra. Gratulálok Alexander Van der Bellen sikeréhez, egyúttal arra kérek minden osztrák polgárt, tartsanak össze, dolgozzanak együtt. Mindannyian osztrákok vagyunk, függetlenül attól, ki mellett tettük le a voksunkat a szavazófülkében. Éljen hazánk, Ausztria!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. december 05. 16:23
Úgy gondolom, Norbi Hofinak nincs oka szomorkodnia. Nemesebb dolog egyenes derékkal veszíteni, mint nyertesként hétrészt görnyedve hajbókolni, nemtelen levélszavazatokat köszöngetve.
Szúnyog
2016. december 04. 23:01
Felső-Ausztrián csodálkozom.
Rockpapa
2016. december 04. 22:38
Jöhet az Anschluss.Az utolsó kis különbség is eltünt a baromarcú németek ,és az osztrákok között.
MrTájfel
2016. december 04. 21:07
Nem emlékszem vesztes politikustól szimpatikusabb nyilatkozatra, kulturált, intelligens ürge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!