A nacionalizmus súlyos veresége

2016. december 04. 21:17

Van der Bellen győzelme a nacionalizmus, a maradiság és az Európa-ellenes populizmus súlyos veresége.

2016. december 04. 21:17
Martin Schulz
Twitter
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. december 05. 16:11
Diese Sieg ist ein schwere Niederlage für Schulz's Dummheit, der hat nicht nur keine Abiturienten, sondern die Weisheit auch.
puszika
2016. december 05. 14:38
Európában ez az egy /mentő/kötél lógott be! A német bolsi nem hagyta ki!!!!
kisuff
2016. december 05. 14:03
Agyatlan alkoholista.
Berecskereki
2016. december 05. 11:06
Martin Schulz téved amikor azt állítja, hogy "Van der Bellen győzelme a nacionalizmus, a maradiság és az Európa-ellenes populizmus súlyos veresége.", mert ehhez semmi köze. A vereséget, Alexander Van der Bellen pár százalékos győzelme a mögé felsorakozott pártok, a média 90 %-nak és az EU vezetőinek a veresége. Ez a teljes "fegyverzet" sorakozott fel, immár harmadszor Alexander Van der Bell mögé és az eredmény csak pár százalékos gyözelem. Mi lenne egy országgyűlési választás esetén az eredmény, ahol a pártok egyenként méretik meg magukat? Ezen kívül Martin Schulz elsunnyogja az olaszországi népszavazást, amely hatása sokkal fontosabb, mint az osztrák államfő választás. Előfordulhat, hogy hasonló következménye lesz, mint ami Görögországban, Spanyolországban történt. Ez pedig az EU vezetőinek a hozzá nem értését is minősíti. Mindezek figyelembevételével a két eseményt együtt kell értékelni, melynek egyenlege az EU vezetésének a bukását jelenti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!