Egy szó a magyar válogatotthoz: köszönjük!

2016. június 27. 14:23

Így ki lehet kapni, még 4-0-ra is. Bátor játékkal, nyílt sisakkal, sok helyzettel.

2016. június 27. 14:23
NGM
Magyar Narancs

„Így ki lehet kapni, még 4-0-ra is. Bátor játékkal, nyílt sisakkal, sok helyzettel. 12 nap menetelés után esett ki Magyarország Belgium ellen – de ami most a legfontosabb: büszkén. (...)

A végeredmény ellenére ezen a meccsen több mint 80 percig lehetett kiabálni, szurkolni és reménykedni, hogy mégis sikerül az, ami talán nem reális, ami lássuk be, túl hízelgő lett volna ránk nézve: az, hogy egyenlítsünk ez ellen a bivalyerős, és az első, olaszok elleni vereség után egyre jobb formában futballozó, száguldó belga válogatott ellen. A magyar–belga meccs nagy ajándéka mégis az volt, hogy ezt az irreális távolságot, a világklasszis csapat elleni esélyt 80 percig átélhető valósággá tette számunkra.

Ami azért kurva nagy dolog.

Aztán rúgtak a belgák három gólt – na és akkor mi van? Mert az, hogy a belga csapat jobb, mint a magyar, azt az első 10-12 perc után a vak is látta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
térdfigyelő kamera
2016. június 27. 16:56
"És a hét minden napján mind a 4 gyermekemnek elmondom, kik azok, akik arra a térfélre gyűlnek, és ott handabandáznak." Hogy mi mindent fogsz te még a gyerekeknek mesélni ahogy a kurzusok jönnek mennek.
Harangláb
2016. június 27. 16:41
Egy Magyar Narancs cikk, amivel egyetértek...Ilyenre még nem is emlékszem...
térdfigyelő kamera
2016. június 27. 14:46
Mint libsibolsi nem a fiúkról szólnék. Ők tényleg erőn felül teljesítettek. Inkább a körúton vagy a sörsátraknál ójéé ojé ojé ojé ójéé, ójéé-zó, vagy éppen világgá ment birkanyájnak címezném, hogy bár csak akkor is ilyen lelkesek, és aktívak lennének, amikor a jogaiknak kellene érvényt szerezniük, vagy amikor a saját sorsunkat kéne alakítanunk! A választófülkékhez ne a nagymamát küldjék, hanem menjenek el maguk is!
buckafej
2016. június 27. 14:35
Meglepő a MANCS-tól, úgy látszik kezdenek benáculni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!