Csak a köszönet hangján szólhatok

2016. június 27. 08:37

Állítom, magyar csapatot olyan ünneplés még nem fogadta soha, mint amilyen ezt a csapatot fogja.

2016. június 27. 08:37
Hajdú B. István
M4

„Nagyon sok minden kavarog az embereben ilyenkor, nem is akarom én ezt szakmailag elemezni. Nálunk megsérül egy Kleinheisler László, és egy 37 éves Gera Zoltán nem játszik olyan fantasztikusan, mint az egész Európa-bajnokságon, miközben ellenfélnél meg bejön két olyan csatár, akik közül az egyiknél azon vitatkoznak, hogy harmincöt vagy negyven millióért menjen el az Olympique Marseille-ből, a másik meg gólt lőtt a Bajnokok Ligája döntőjében, és csak azért kerülhet pályára, mert már vezettek.

Köszönöm szépen az élményt amit itt átélhettem. Azt kicsit sajnálom, hogy kimaradtam abból ami otthon volt az elmúlt két hétben. Abból az őrületből, abból a futballélményből. Itt a csapat megmutatta mit tud. Újságíróként számomra soha nem adatott meg az, hogy egy magyar csapat, akárcsak valamilyen részsikeréről egy világversenyen beszámoljak. Úgyhogy tényleg csak a köszönet hangján beszélhetek. Állítom, magyar csapatot olyan ünneplés még nem fogadta soha, mint amilyen ezt a csapatot fogja. Függetlenül attól, hogy az elért eredmény csak az, hogy a legjobb tizenhat közé jutottunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. június 27. 15:27
"Állítom, magyar csapatot olyan ünneplés még nem fogadta soha, mint amilyen ezt a csapatot fogja." Miért kell ilyen baromságot állítani?
smarton
2016. június 27. 10:27
" Függetlenül attól, hogy az elért eredmény csak az, hogy a legjobb tizenhat közé jutottunk." Bocsánat, nem a nyolcad döntőbe jutottunk? Vagy nem értem? Nem vagyok focirajongó, nem érek hozzá, csak most elkapott a lelkesedés...
states
2016. június 27. 09:27
Na ha a Fidesznek van esze, akkor szanyikapitány legújabb hányásával teleplakátolja a várost, aztán szocikáim kívülről tanulmányozhatják a parlamentet 2018-tól.
Tesze Tosza
2016. június 27. 09:01
Kösz srácok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!