Szoboszlai a lecseréléséről: Tudtam volna 90 percet játszani!

2024. április 05. 08:20

Hiába nyert a csapata, nem volt éppen rózsás kedvében a 72 percet játszó magyar focista, aki nyilatkozott a Sheffield United elleni 3-1-es győzelem után.

2024. április 05. 08:20
null

Nyitókép: Facebook/Liverpool FC

***

Mint beszámoltunk róla, a Liverpool megizzadt, de legyűrte hazai pályán a sereghajtót az angol labdarúgó-bajnokságban. A Sheffield United elleni 3-1-es sikerből Szoboszlai Dominik is kivette a részét, a magyar válogatott csapatkapitánya a kezdőcsapat tagja volt. Elsőként arról beszélt, hogy milyen nehézségeik voltak a betömörülő vendégcsapat ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

„Általában minden meccs nagy iramú itt, a Premier League-ben. Hála Istennek most nem hátrányból kellett indulnunk, de megcsináltuk magunknak, hogy izgalmas legyen. El kellett volna döntenünk hamarabb! Szerintem senki nem volt megelégedve az első félidei teljesítménnyel, egyik játékos és az edző sem. A második félidőben – a kapott gólt leszámítva – változtattunk a játékunkon és a hozzáálláson, és sikerült nyernünk” – fogalmazott a Spíler tv-nek Szoboszlai, aki a 25. Premier League-meccsén szerepelt, s jól teljesített. A második játékrészben, 1-1-es állásnál lecserélte Jürgen Klopp, aki korábban a házi gólkirály Mohamed Szalahhal is hasonlóan cselekedett. 

„Hozzá vagyok szokva, hogy 90 percet játszom. Ugye a válogatottban is kétszer végig a pályán voltam, azért a klubomban is játszottam párszor a szezonban. Legutóbb is így volt. Tudtam volna ma is 90 percet játszani, 

de nagyon sok meccs van előttünk, bő a játékoskeret, mindenki megkapja a lehetőséget.

 Vasárnap United-meccs van. úgyhogy arra kell felkészülni.”

Azaz a Sheffield után a Manchester United vár a listavezető Liverpoolra. A Vörösök hetente kétszer játszanak, a sűrű menetrend azonban a magyar játékos szerint nem okozhat problémát.

„Nem újdonság, mert azért mindig így van. Egymást követik a mérkőzések akár kupáról, bajnokságról vagy Európa Ligáról van szó. Fel vagyunk rá készülve. Mindenkinek készen kell állnia, ha kell, kezdőként, ha kell, csereként. Először is kielemezzük ezt a mérkőzést, pihenünk egyet, és készülünk, mert nem egy egyszerű meccs vár ránk Manchesterben” – tekintett előre Szoboszlai.

A Liverpoolnak van törleszteni valója a Manchester Uniteddel szemben: decemberben hazai pályán két pontot veszített ellene (0-0), márciusban hosszabbítás után 4-3-ra kikapott idegenben, és kiesett az FA Kupából.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:24
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Bácskai Bicska
2024. április 05. 09:20
93 százalékos Szoboszlainak a pontos labda passzaránya 72 perc alatt és 11,5 km futása, minden hozadékával. Iszonyatosan nagyot dolgozott a magyar fiú megint, Klopp ezt látta, ezért cserélte le. Jól tette, pihenteti a következőre. Nem vagyok focibuzi, csak láttam a tegnapi meccset, véletlenül emberekkel együtt néztem, innét a véleményem.
Novicsok-5
2024. április 05. 08:54
Nem ment ez neked a Sheffield ellen, akkor meg mi a baj a cserével?
szintetikus
2024. április 05. 08:33 Szerkesztve
Rúgd hátba kloppot te száguldozó, Ádi biztos megmutatja XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!