Nagy Ádám: Szoboszlai végre nem volt önző!

2023. november 20. 08:53

Harmadik gólunk szerzője lesőharcsába állt.

2023. november 20. 08:53

A Nemzeti Sportnak nyilatkozott Nagy Ádám, a Montenegró elleni, csoportgyőzelmet és Eb-kijutást érő, 3–1-es magyar győzelem bebiztosítója.

„Egész mérkőzésen hallottam, hogy Marco Rossi arra kér, ne menjek előre, maradjak hátul, hogy megmaradjon a stabilitás a középpályán. Felnéztem az órára, láttam már 90+-ban vagyunk, illetve hogy a védelmi hármasunk hátul áll. 

Úgy voltam vele, beállok oda lesőharcsába, hátha lepattan a szabadrúgás. Nekem lett szerencsém. Dominik tök jól kiszolgált, végre nem volt önző” 

– idézte fel gólját a középpályás, poénnal fűszerezve mondandóját.

„Ha nincs Varga Barnabás, akkor Nagy Ádám eldönti a meccset” –  hangzott el az öltözőbe menet gólszerzőnk szájából. A viccen túl amúgy a harmadik Eb-jére készülő Nagy Ádám is úgy látta: ezt a meccset Szoboszlai Dominik döntötte el.

Nyitókép: Youtube/NSO-tv

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2023. november 20. 14:59
Gyengébbek kedvéért: Nagy Ádám viccelt. Ugratta Szoboszlait.
zsanett-kúnrum
2023. november 20. 13:26
neked meg mákod volt mert baszott szarul találtad el a labdát
Wolfram004
2023. november 20. 10:53
Felelőtlenség olt egy tréfás kijelentést tréfából komolyként főcímbe tenni, a többség nem érti, csak a felszínt és most háborog. A trfával nem szabad viccelni!
Okos Tojás
2023. november 20. 10:51
Szoboszlai nem önző, még a bolgár sporttársnak is adott egy gólpasszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!