Itt vannak az adatok: Szoboszlai valóban extraklasszis teljesítményt nyújtott

2023. november 19. 22:48

A magyar világklasszisnak 122 labdaérintése volt, ezt megközelíteni sem tudta senki.

2023. november 19. 22:48
SZOBOSZLAI Dominik

Az egész csapat jól játszott Montenegró ellen, de Szoboszlai kiemelkedett az egész mezőnyből, és nem csak a két gólja miatt. A rangado.24 azt írja, a Sofascore 10-es osztályzatot adott neki, a következők alapján:

122 labdaérintése volt, ezt megközelíteni sem tudta senki, 

71 pontos passza volt 88 százalékos hatékonysággal, volt három kulcspassza,

öt cseléből négy sikeres volt, hat szabálytalanságot harcolt ki, a védekezésből is kivette a részét háromszor tisztázott, két labdát gyűjtött be, egy szerelést mutatott be.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2023. november 20. 07:34
Kérdés, mi lesz ha az ellenfél is megjelenik a pályán mondjuk a német váligatott képében. Bár azokkal is előfordul, hogy tehetetlenkednek.
akkor ki
2023. november 20. 07:18
Klasszis a köbön! Csak így tovább Szobo.
ProletarFC
2023. november 20. 03:20
https://www.youtube.com/watch?v=LIlg3ngdmy8&list=PLghZ2yAMkni2kaZcHBs8u35AspHxsFUtD Diego Tristan playlist - A Deportivo LaCoruna klasszisa jutott eszembe Szoboszlai lövö-külsős cseléről, hasonló mozgás.
ProletarFC
2023. november 20. 02:56
https://www.youtube.com/watch?v=LG0syObYU-0 Az általam csak lövő-külső cselnek nevezett mozdulat, amivel jobbirányba betört Szoboszlai tanulható, a köténye az anniyra könyned volt, hogy azt szerintem nem, bár mint írtam vannak olyan köténycselek lásd Adeel Tarabt (Inside-Slip+Basic-L) amit viszont el lehet lesni. Sajnos ez a videom a kaputelefonminőségnél is rosszabb, ezért rejtett , de egy a lényeg a FIDESZ szétverte a Városligetet, ez a pálya nem is létezik már, a városligeti grundfoci pályák helyén megdöbbenésemre egy nagy komposztálót baszott oda a rendszer a hagyományos torinoi kapus focipályák közül pont a legszarabbat hagyták meg, amit senki nem használt, ahelyett hogy felújították volna a palánkos pályát, egyszer már belerondított a rendszer a Városligetbe, EB parkot csináltak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!