Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kedden temetik Amy Winehouse-t

2011. július 26. 10:26

A régóta kábítószer- és alkoholproblémákkal küszködő hatszoros Grammy-díjas énekesnőt szombaton találták holtan észak-londoni lakásán. Winehouse halálának pontos okát a boncolás alapján sem sikerült megállapítani, arra csak további toxikológiai vizsgálatokból derülhet fény.

2011. július 26. 10:26

Amy Winehouse családja tudatta, hogy az énekesnőt kedden helyezik végső nyugalomra, de sem a temetés helyét, sem pontos időpontját nem közölték. A búcsúztatás szűk körű lesz, csak a családtagok és a közeli barátok lehetnek jelen. A hatszoros Grammy-díjas énekesnőt szombaton találták holtan észak-londoni lakásán.

Winehouse halálát valószínűleg kábítószer-túladagolás okozta, családja azonban cáfolta ezeket a feltételezéseket. A halál pontos okát a boncolás alapján sem sikerült megállapítani, arra csak további toxikológiai vizsgálatokból derülhet fény, amelyek eredménye kettő-négy héten belül várható - közölte a rendőrség.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. július 27. 21:12
Hát bazmeg. Nyugodjon békében, de ezt jó gyorsan kijelentették - nem természetes halál esetén pláne. -Mi volt a halál oka végül? -Nem tudjuk. -Na akkor mindegy, mehet a krematóriumba. Már bocsánat.
Reakczy Jóska
2011. július 27. 17:43
szerda van ;)
Ígymegyez
2011. július 26. 16:49
R.I.P.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!