Zelenszkij kifakadt: Ukrajna népe belefáradt a háborúba (VIDEÓ)

2024. április 20. 22:21

Az ukrán elnök egy brazil újságírónak adott interjút.

2024. április 20. 22:21

Nyitókép: OZAN KOSE/AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy brazil újságírónak nyilatkozott, az interjúban meglepő dolgok is szóba kerültek – írja a Magyar Nemzet. „Ami a fáradtságot illeti, nem fogok hazudni, létezik” – kezdte, utalva arra, hogy az egész ukrán nép belefáradt a háborúba, de orosz győzelemről, vagy kapitulációról hallani sem akarnak az emberek.  

Zelenszkij kitért a nyugatról érkező segélycsomagokról is. Kifejtette, hogy a Nyugati szövetségeseitől már temérdek pénzt és fegyvert kapott Kijev, de a korábban uniós szinten megszavazott 50 milliárd eurós támogatás még mindig túl kevés.

Szeretném, ha az emberek megértenék, hogy ez nemcsak katonai támogatásról szól, hanem humanitárius szempontokról, helyreállításról, pénzügyi támogatásról” – mondta. 

A Mandiner közben beszámolt arról, hogy szombaton átment az amerikai képviselőházon az a törvénycsomag, amely 95 milliárd dollárral támogatja Ukrajnát. 

 

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­n­y­­­o­­­k­­ ­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
jooeee
2024. április 21. 20:56
Ezt a trógert kellene agyon lőni!
ujferi
2024. április 21. 19:15
Jól áll nekik a halál !!!!
Csigorin
2024. április 21. 17:15
akkor talan hagyd abba te barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!