Szörnyű tragédia: díjátadón esett le a pódiumról és meghalt a csehek evezőslegendája

2024. április 02. 22:06

Az ütés miatt olyan erősen vérzett Pavel Svojanovsky feje, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

2024. április 02. 22:06

Nyolcvan éves korában meghalt a cseh evezőssport legendás alakja, Pavel Svojanovsky, aki két olimpián is érmet szerzett – számolt be a szomorú hírről az Origo. Szvojanovszkij a hétvégén díjátadóként vett részt a Brno és Prága között fekvő Golcuv Jenikovban rendezett evezősversenyen 

véletlenül félrelépett és leesett a díjátadóra felépített emelvényről, majd beverte a fejét. 

Az ütés miatt erősen vérzett Szvojanovszkij feje. A versenyen dolgozó mentősök a futamok végeztével azonnal távoztak a helyszínről, így várni kellett, amíg a cseh klasszist egy közeli kórházba szállítottak, ám ott az életét már nem tudták megmenteni.

Pont a fejére esett. Nagyon vérzett. Sajnos a mentősök a verseny után azonnal elmentek, így körülbelül öt percet kellett várnunk, mire visszaértek”

– árulta el a verseny egyik rendezője.

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­­á­­­n­y­o­k­­­ ­­­v­á­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
ittésmost
2024. április 03. 08:16
Nyugodjék békében!
5m007h 0p3ra70r
2024. április 02. 23:10
Chytilova egy remek neoavantgard drámat tudott volna rendezni az eseményekből.
namégmitnem
2024. április 02. 23:03
A balesetet szenvedett idős sportoló nyugodjék békében. A cikket szemléző ki-tudja-ki ellenben megtanulhatná, hogy a cseh nem orosz - tehát Svojanovsky nevét "Szvojanovszkij"-nak írni...szegénységi bizonyítvány (amit a Mandineren a munkatársak 90%-ának ki lehet osztani). Szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!