Lemodellezte az amerikai elemző: ilyen lenne az orosz-NATO háború

2024. március 22. 08:10

Számos gazdasági, katonai és pénzügyi jel mutat arra, hogy Oroszország háborúra készül a NATO-val szemben.

2024. március 22. 08:10
Airman Michael Giarnieri

Nyitókép: Usaf/Getty Images

Meglehetősen borús prognózist adott Karolina Hird, a Sky News elemzője azzal kapcsolatban, hogy lesz-e háborús összecsapás Oroszország a NATO között. Számos gazdasági, katonai és pénzügyi jel mutat arra, hogy Oroszország a jelenlegi hánorú kiterjesztésére készül – írta meg a Portfolio.

Az elemző szerint az orosz-NATO összecsapás hamarabb bekövetkezhet, mint ahogy sok nyugati vezető gondolná.

Az elemző szerint a jelenlegi orosz források elegendőek ahhoz, hogy Putyin fenntartsa a frontvonalat, és felkészüljön a NATO-val való háborúra. Karolina Hird szerint ez akár három-öt éven belül bekövetkezhet.

Elnökválasztási győzelme után Vlagyimir Putyin valószínűleg arra fogja használni új államfői ciklusát, hogy pénzügyi változásokat hajtson végre, növelje a hadi kiadásokat egy elhúzódó ukrajnai háború céljából, és hosszú távon a NATO felé vetítse ki a hatalmát

– mondta Hird.

Arra a kérdésre, hogy hogy pontosan hogy nézne ki háború a NATO és Oroszország között, az elemző azt mondta, hogy

nem feltétlenül tankok gurulnának át a határon, mint az Ukrajna elleni invázió esetén.

Elmondása szerint egy ilyen háború inkább „a NATO-tagok elleni katonai fenyegetések elegyét”, valamint „hibrid manipulációkat” jelentene.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­y­o­k­­ ­v­­­á­­r­­n­­a­­k­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
BBrutus
2024. március 22. 19:50
Két napja a Kínaiak szóltak az USA-nak, ha a NATO megtámadja az Oroszokat akkor beszállnak Ők is az Oroszok mellé. Ezt a kockázatot nem vette figyelembe a spekuláns. És ez egy dominó lenne, mert Irán neki menne Izraelnek, É-Korea meg Délnek. Macron helyében én nem hőzöngenék, mert csúnya vége lenne.
Patika
2024. március 22. 16:33
Oroszország háborúra készül a NATO-val szemben.---nana ! Miután az orosz már háborúzik, így a NATO készülhet csak a vele való háborúra Szóval a hír így pontos.: A NATO készül háborúzni az oroszokkal.
lemez
2024. március 22. 15:02
Mindenáron háborúzni akarnak már megint más földrészen.Az usa kúldetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!