Nevetséges

2024. január 09. 20:33

Sarvamaa ötlete a bizonyíték arra, milyen mélyen romlott a jobbközép.

2024. január 09. 20:33
EUROPEAN PARLIAMENT - PETRI SARVAMAA
Orbán Balázs
Orbán Balázs
X

„Az EPP-s Petri Sarvamaa merész elképzelései még a szélsőbaloldali Daniel Freundnál is radikálisabbá teszik őt. Az EPP baloldalra tolódása megmutatta, mennyire mélyen romlott a jobbközép. Nevetséges.”

Nyitókép: Martin Bertrand / Hans Lucas / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 11. 18:43 Szerkesztve
Nem. Sarvama ötlete - no meg a finn nato csatlakozás megszavazása is - arra bizonyíték, hogy a vétótlan köpcös geci csicskát bárki legyen az, választott politikus, komisszár, brüsszeli samesz, médiapatkány, szabadon, következmények nélkül rugdoshatja, alázhatja, gyalázhatja. Sajnos mind a bemtéri zsidó banda, mind a moszados titkosszolgálatok röhögve nézik, tűrik, támogatják ezt a fajta - immár 13 éve folyó - agressziót.
fofo
2024. január 11. 11:45
Meggyőződésem, hogy az ilyen megszólalások nem azért születnek, mert a megszólalók valóban így is gondolják. Arról van szó, hogy ezek a gerinctelen gerincesek, csak a túlélés érdekben nyilatkoznak a fősodor álláspontjának megfelelően. Komoly fizetés jár annak, aki rugalmasan alkalmazkodik a mindenkori helyzethez. Sok politikust szembesítettek korábbi és mostani, merőben ellentétes álláspontjával, véleményével. Gondoljunk csak a mi jobbikosainkra! Különösebben ne zavarja őket ez az ellentmondás. Az EU parlament összetételének esetleges jelentős változása esetén, látványosan fog változni az eu álláspontja is.
Majdmegmondom
2024. január 10. 06:49
Balázs, azért már vagytok annyi ideje az Eu-ban, hogy tudjátok, minden országban mást és mást jelent a jobb illetve baloldal. Elég, ha csak Szlovákiáig megyünk... Szerintem ezt az oldalazást már régen el kéne felejteni, de a megkülömböztetés érdekében legyn Konzervatív és liberális (ez se jó, mert a valódi liberális eszméket ma már a konzervatívok képviselik)... Mindegy, csak jobb meg bal ne legyen... Egyébként egyetértek, a finnek is megértek a pusztulásra a szupermodern oktatási rendszerükkel együtt...
Hangillat
2024. január 10. 01:37 Szerkesztve
A név marad, ám a tett számít- autokrata, negyed-fasiszta, populista EU-áruló a baller-libster média-árja leirat szerint. Az LMBTQ+ "+' jel jelzi politikafluid 'kereszténytelenkedő' uszadék. Nem Néppárt, hanem elidegenedett Pártnép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!