Ilyen is csak Nagy-Britanniában fordulhat elő: saturészegnek tettetik magukat a rendőrök, majd mikor lecsapnának rájuk, lecsapnak (VIDEÓ)

2024. január 21. 10:34

Leleményes módszerrel fogják el a rablókat a szigetország rendőrei.

2024. január 21. 10:34
null

A Sky News tette közzé a londoni rendőrség videóját, melyen azt látni, amint a civilruhás rendőrök a brit főváros utcáit járják, magukat teljesen részegnek tettetve. A taktika pofonegyszerű: mivel az ittas személyeket sokkal könnyebb kirabolni, így csalják csapdába a bűnözőket. 

Látható is, amint egy társaság megtalálja a két rendőrt, amikor pedig egyértelművé válik, hogy nem csak tüzet kérnek, az álrészeg rendőrök akcióba lépnek. Ekkor csatlakoznak a lesben váró kollégáik is, akiknek segítségével sikerül lekapcsolniuk a rablókat. 

***

(Nyitókép: képernyőfotó)

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. január 21. 22:58
Vannak kétségeim arról tudja-e az egybites újságíró, hogy mi az a satu különös tekintettel arra, hogy mi köze van egy angol részeg rendőrhöz
pragmatika
2024. január 21. 19:48
Ezt nálunk is így kéne csinálni.
2024. január 21. 19:06 Szerkesztve
Szegény média várományos, a propaganda előre írt szövege jobban megy, igaz? A szabad írásban satufékezned kellene szegénykém.
Teréz Pitykéz
2024. január 21. 18:46
zseniális …!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!