„Oroszország állandó fenyegetést jelent Európa számára” – véli a Brit Munkáspárt vezetője

2023. december 21. 11:09

Sir Keir Starmer szerint a fenyegetés „nagyon is a figyelem középpontjában áll” az észtországi NATO-bázison, amely 100 mérföldre fekszik az orosz határtól.

2023. december 21. 11:09

A brit Munkáspárt vezetője szerint Oroszország „állandó fenyegetést” jelent Európa számára, és Európának „fel kell készülnie” az Egyesült Királyságot és a kontinens többi részét is érintő orosz fenyegetésre – számolt be cikkében a Sky News. Sir Keir Starmer az észtországi NATO-bázison tartózkodó brit csapatoknak tett látogatása során elmondta: „Úgy gondolom, hogy szem előtt kell tartanunk az Oroszország által Európára és az Egyesült Királyságra jelentett fenyegetést, valamint a folyamatos beavatkozást.” Starmer hangsúlyozta azt is, hogy a fenyegetés „nagyon is a figyelem középpontjában áll” az észtországi Tapa NATO-bázison, amely nagyjából 100 mérföldre fekszik az orosz határtól.

Nyitókép: Sergey Guneev / Sputnik / AFP

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 21. 18:39
Az angolok nem normálisak!
tintapaca
2023. december 21. 16:27
A britek a krími háború - 1853-1854 -, óta folyamatosan harcolna az oroszok ellen. Súlyos pénzekkel, fegyverrel és hadseregekkel támogatták a forradalom utáni polgárháborúban a fehéreket Murmanszktól Kamcsatkáig és Bakuig. Gyarmatbirodalmuk elvesztésével még kívánatosabb lett számukra Szibéria, amely a 21. század nagy lehetősége a fehér civilizáció megmentőjeként fellépő Oroszország számára. A jelen állapotok szerint az USA-nak és az Uniónak meszeltek.
Chekke-Faint
2023. december 21. 13:16
Szőr, mikor volt az utolsó orosz támadás az angolok ellen? Ha már egyszer állandó a helyzet..
harcimarci-9-9
2023. december 21. 12:57 Szerkesztve
Egy nemesi családban korosztályonként igazolni kellene, hogy méltó a címre. Ez a példa is mutatja, hogy néha elfajzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!