A Sky News moszkvai tudósítója szerint Putyin támogatottsága valós, és az egekben van

2023. december 08. 17:53

Diana Magnay szerint semmiképpen sem lehet „hamis többségről” beszélni.

2023. december 08. 17:53

A Sky News moszkvai tudósítója Diana Magnay a Vlagyimir Putyin jövő évi elnökválasztáson való indulása körüli híreket elemezte. Szerinte a gondosan megkoreografált bejelentés nem volt váratlan, és 

nem lesz meglepetés, ha nyer”.

Magnay szerint vélhetően a lakosság mintegy 80%-a támogatja majd Putyint a választáson. Az újságíró hozzáteszi: „ez nem egy hamis többség. Ha körbejárjuk az országot, az emberek nagy számban hisznek a Kreml propagandájának, hisznek abban, hogy Vlagyimir Putyin az egyetlen ember, aki most Oroszországot vezetheti, és rá fognak szavazni a választáson”.

Nyitókép: MTI/EPA /Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Szergej Bobiljov

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 09. 06:12
Valós, nem úgy, mint a "közvéleménykutatások", meg a "nemzeti konzultációk". https://www.youtube.com/watch?v=lm838iEzyTM
2023. december 09. 02:47 Szerkesztve
Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Ezt is akarták! Meséket mondtak, elhülyítették a szavazóikat, hogy fegyverüzletből és egyéb háborús üzletekből hasznuk legyen. Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek, az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út. Rohadt, aljas liberálfasiszta csürhe!
tapir32
2023. december 09. 02:36
Putyin egy a nyugattól gazdaságilag, pénzügyileg és kulturálisan független, erős Oroszországot épít. Putyin semlegességet ajánlott Ukrajnának 2014. előtt, után, a háború előtt közvetlenül sőt, röviddel a háború megkezdése után is.
5m007h 0p3ra70r
2023. december 09. 01:02
Azok akik születésüktől kezdve csak az individualizmust ismerték, soha nem fogják megérteni, hogy létezik a kollektivizmus. Ezeket az individualista szeparátumokat a létezésük mivoltával kapcsolatos elemi rettegés tölti el, ha csak meghallják, hogy egy autoritás - amellyel egész életükben fenyegették őket - közelíthet feléjük. Ebben a beszűkült félelemállapotban az utolsó korty vizüket, az utolsó falat kenyerüket is odaadnák, hogy valaki a képzelt ellenséget távol tartsa tőlük. Erre a félelemállapotra játszanak rá az olyan politikusok, mint Verhofstadt, Tusk, Johnson és társaik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!