A két méhhel rendelkező nő két nap alatt kétszer is szült Amerikában

2023. december 24. 13:59

„Legmerészebb álmainkban sem terveztünk volna ilyen terhességet és szülést” – nyilatkozta az asszony a kórház által kiadott közlemény szerint.

2023. december 24. 13:59

Egy kettős méhvel rendelkező nő két nap alatt kétszer is szült az amerikai Alabamában – számolt be vasárnapi cikkében a Sky News. Kelsey Hatcher két működő méhvel született, amelyek mindegyike saját méhnyakkal rendelkezik. Miután mindkét méhében teherbe esett – a leírás szerint ez egy a millióból egy eset –, Hatcher most két lánynak adott életet, miután 20 órát töltött vajúdással a birminghami Alabama Egyetem kórházában.

Az egyik kislány, Roxi kedd este született, míg Rebel testvére másnap reggel, mintegy 10 órával később érkezett.

„Legmerészebb álmainkban sem terveztünk volna ilyen terhességet és szülést; de mindig is az volt a célunk, hogy két egészséges kislányunkat biztonságban a világra hozzuk, és az UAB segített nekünk ebben” – nyilatkozta az asszony a kórház által kiadott közlemény szerint.

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. december 24. 20:21
És az apukák hányan vannak?
fogas paduc
2023. december 24. 19:42
Didelfizmus. Szimpla veszély, dupla élvezet.
europész
2023. december 24. 14:58
Hiaba na.Amerikaban barmi megtortenhet.Valamikor a Szovjetunioban is tortentek hasonlo esetek na.
Ugandai Bubu
2023. december 24. 14:39
Legalább karácsonykor lehetne hanyagolni a kétméhű nők, kétfejű birkák, a "Tulélték, mégis meghaltak" "Kispadon baszott, kibaszták" és hasonló bulvármocsok pofákba való lapátolását. Ennél még a napirománozás is színvonalasabb. Boldog karácsonyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!