A hajléktalanokra vadászó bécsi gyilkos fiú egy magyar férfit is megölt

2023. december 17. 22:45

Ha a hatóságok úgy ítélik meg, hogy beszámítható volt a gyilkosságok idején – amikor még csak 16 éves volt – legfeljebb 15 év börtönbüntetésre ítélhetik.

2023. december 17. 22:45

Feladta magát a rendőrségen az a 17 éves férfi, aki két hajléktalant, köztük egy 56 éves magyar férfit is meggyilkolt Bécsben nyáron, egy nőt pedig súlyosan megsebesített – számolt be az Rtl Híradó. Brutális kegyetlenséggel végzett áldozataival, álmukban támadt rájuk. Ügyelt arra, hogy egyedül legyenek és ne tudjanak védekezni. Az egész várost rettegésben tartó gyilkost hónapokig hiába keresték, tízezer euró vérdíjat is kitűztek a fejére.

Dühös volt a világra, keresett valamit, amivel le tudta vezetni a felgyülemlett feszültséget, ezért gyilkolt bedrogozott állapotban, 

de megbánta, hogy ölt – vallotta a rendőröknek a fiú. A rendőrök szerint a fiú lelki gondokkal küzdött, ezért lett drogfüggő. 

A magyar áldozata a Handelskai közelében a Duna-parton aludt egy padon, mikor a gyilkosa hatszor megszúrta július 12-én. A gyilkos tíz nappal később újra ölni próbált, akkor egy 51 éves hajléktalant nőt támadott meg a Venediger-Au-Parkban. 

A nő súlyos sérülésekkel került kórházba. 

Augusztus 9-én pedig Bécs belvárosától nem messze egy 55 éves utcán élő férfit késelt halálra.

Ha a hatóságok úgy ítélik meg, hogy beszámítható volt a gyilkosságok idején – amikor még csak 16 éves volt – legfeljebb 15 év börtönbüntetésre ítélhetik.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. december 18. 15:06
a gyurcsánydobreva szerint Bécsben egy hajléktalan sokkal jobban él mint egy tisztességesen dolgozó az orbáni rezsimben...
rockercicc
2023. december 18. 11:39
Kár, hogy nincs halálbüntetés. Az efféle sorozatgyilkos geci azt érdemli.
faramuci
2023. december 18. 10:02
Boldog hétköznapok európában...
Kozmosz
2023. december 18. 01:15
Fuckitlosz: "benga" "Bengál, benga, banga és a benga Bengáli - SUNYIVERZUM" Jó helyről származol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!