Nyugati elemző: Abszurd, hogy Putyin el akarta volna foglalni a balti államokat és Lengyelországot

2023. november 22. 06:36

Ray McGovern volt CIA-elemző szerint Biden az ukrajnai álláspontja miatt is választási vereségre áll.

2023. november 22. 06:36
null

A Ria.ru Ray McGovern volt CIA-elemző szavait idézve arról ír, hogy a Nyugat állításával ellentétben, Vlagyimir Putyin orosz elnök sosem akarta kiterjeszteni az ukrán háborút a szomszédos államokra. Az elismert elemző a Judging Freedom YouTube-csatornának fejtegette: az Egyesült Államok és szövetségesei máig 

attól félnek, és arra hivatkozva szállítanak fegyvereket, hogy a háború a szomszédos országokra is kiterjedhet.

A CIA egykori szakembere hangsúlyozta: azt sulykolni, hogy Putyin elfoglalná Lengyelországot és a balti államokat, 

egyszerűen abszurd, 

hiába tehetné meg elméletileg. Hozzátette, hogy szerinte Joe Biden és kormánya emiatt az álláspontja miatt sem számíthat győzelemre a 2024-es amerikai elnökválasztáson.

Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. november 22. 09:14
Ukrajna magával rántja Bident. Ez is egy opció.
pipa89
2023. november 22. 08:24
Európában csak akkor tör ki háború, ha az USA háborút akar annak érdekében, hogy megakadályozza Nagy-Európa létrejöttét. Nagy-Európa = Németország + Oroszország. Amilyen jól állt a német ipar az olcsó orosz energiával, plusz ahogy belépett Kína az Új Selyemúttal és elkezdett felállni Kazahsztán bekapcsolásával a szabad eurázsiai kereskedelem, Európának lőttek. Lőttek a tengerentúlról.
muanyag-tojas-23
2023. november 22. 08:20
Gyalogsági ásókkal nehéz is lenne. Ugye, FOS?
Kovács Ubul
2023. november 22. 07:59
"McGovern nyugdíjba vonulása után többek között az orosz kormány által finanszírozott RT és a Sputnik News számára kommentálja a hírszerzési és külpolitikai kérdéseket."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!