Újabb iskolának kell bezárnia az izraeli háború kapcsán kirobbant erőszak miatt

2023. október 12. 22:01

Londonban már a harmadik intézmény jelentette be, hogy pénteken zárva tart.

2023. október 12. 22:01

Londonban már a harmadik zsidó iskola jelentette be, hogy ideiglenesen bezárja kapuit, mert az izraeli háború óta nem biztonságos a gyerekeknek az iskolába járás – írja a Sky News.

A Neasdenben található Menorah High School pénteken reggel biztosan nem nyit ki. Az igazgató a zsidó származású gyerekekre leselkedő utcai erőszak veszélyeire hivatkozva hozta meg ezt a döntést.

A szülőknek küldött levélben leírták, a rendőrség aggódik a fiatalok biztonsága miatt, és arra kérték őket, gondoskodjanak róla, hogy a gyerekek ne menjenek el sehova otthonról.

Korábban az Edgware-i Torah Vodaas Általános Iskola és a Colindale-i Ateres Beis Yaakov Általános Iskola is tájékoztatta a szülőket, hogy hétfőig nem nyitnak ki.

A Mandiner nemrég arról számolt be, hogy Amszterdamban a város mindhárom zsidó iskolája zárva tart, szintén a palesztin-párti tüntetők miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció, forrása: Pixabay/vidhyarthidarpan

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. október 13. 04:35
Mondjuk Londonban összejött minden egy kiadós 'angolt reggelire'... A legalja muszlim ázsiai, a legalja muszlim afrikai /arab, néger/ és a legalja nemmuszlim néger. Ezek kiválóan felismerik a hópihe angolokat, és ez alapján tudják, kit kell meggrillezni...!
hlaci83
2023. október 13. 00:37
Meg kell hagyni, a briteknek még van humoruk.
khomeini
2023. október 12. 22:35
bezzegmagyarországon......
Lami66
2023. október 12. 22:30
Ízlelgessük: azért zárják be a sulit mert a zsidó gyerekeknek nem biztonságos az iskolába járás. Ja, majdnem elfelejtettem: Londonban. És ránk mondják, hogy antiszemiták vagyunk, itt diktatúra van, nincs biztonság. Itthon az összes tüntető tanárt deportálnám németekhez és az angolokhoz, kötelezően tanítani, nem mást csinálni. Csak hogy legalább a diktatúra vád legyen egy kicsit jogos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!