Váratlan helyről kapott dicséretet Szijjártó Péter (VIDEÓ)

2023. augusztus 31. 15:42

Csalódnia kellett a külügyminiszternek – „végre egyszer pozitívan”.

2023. augusztus 31. 15:42
SZIJJÁRTÓ Péter

„Azt hittem, hogy az elmúlt kilenc esztendő alatt már mindent megtapasztaltam, és új típusú benyomás nem érhet” – kezdte legfrissebb Facebook-videóját Szijjártó Péter. A külügyminiszternek csalódnia kellett, de – mint mondta – „végre egyszer pozitívan”.

Jean Asselborn luxemburgi kollégám odajött hozzám, és ezúttal nem valamifajta bírálatot vagy kritikát fogalmazott meg velünk szemben, nem valamifajta problémája volt Magyarországgal, hanem

gratulált az atlétikai világbajnokság szervezéséhez.

Azt mondta, hogy a versenyek és a kiváló szervezés minden este hét órakor odaragasztották őt a fotelhez a televízió elé. Hát van ilyen is” – fogalmazott Szijjártó, majd hozzátette:

talán ennél nagyobb elismerést a VB szervezőbizottsága még nem is kapott a világbajnokság vége óta”.

Kapcsolódó vélemény

O'Shea Michael

The Spectator

Idézőjel

A luxemburgi külügyminiszter úgy véli, az uniós szerződések ellentétben állnak Orbán nacionalista és illiberális téziseivel.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. szeptember 01. 16:16
orbanegygeci-0csapláros 2023. szeptember 01. 08:05 ..."Fordulj inkabb anyadra es azt baszogasd, ha nem tudsz mit mondani, te szajbaszart falusi a Lenin utrol!"... Pedig megmondtam, de MEGISMÉTLEM, mert az eszed a seggedben, a segged meg a szád, húgyagyú: jövőre az Európai Parlamentből baszunk ki benneteket, mint macskát szarni, 2026-ban, meg eltiporjuk a magad fajta nemzetáruló csürhét, mint a svábbogarakat a szőnyeg alatt, de te csak álmodozz tovább a Szijjártó-Lavrov állítólagos viszonyról. Még megéred, hogy neked is felvágjuk a pofád fültől-fülig, mint tettük 1956-ban a ruszki halott katonákkal, és akkor majd vicces is leszel, így vigyorogva!
voltospultos-2
2023. szeptember 01. 09:05
Az biztos, hogy nem egy Horn Gyulával keresztezett Schmuck Andor.
Agricola
2023. szeptember 01. 08:51
Az Árnyékkormány külügyminisztere Rónai Sándor viszont szeret árnyékra vetődni. Így tett néhány napja, amikor készségesen benyelte az álhírt, amit a Meduza elnevezésű Lengyelországban szerkesztett orosz ellenzéki hírportál indított útjára, miszerint arra tanítják az orosz tanulókat, hogy a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert 1956-ban, rengeteg gyilkosságot követtek el, és még a sorkatonák is brutális mészárlások áldozatai lettek. Rónai Sándor a DK EP-képviselője, mellőzve azt az etika elvet, hogy szándékosan vagy gondatlanságból valótlanságot nem állíthat, köteles a tényeket és adatokat az adott helyzetben elvárható gondossággal ellenőrizni, nyílt levelet címzett Oroszország budapesti nagykövetének, melyben kifejezte elkeseredettségét és felháborodását azzal kapcsolatban, hogy az orosz tankönyvekben többek között fasisztának nevezik a magyar forradalmárokat. Úgy tett, mint Don Qijote a búsképű lovag, aki megtámadta a szélmalmot, mert gonosz varázslónak vélte.
flesh ripper
2023. szeptember 01. 08:38
Leszarjuk a luxemburgit és Luxemburgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!