Zelenszkij: Ukrajna csak az első lépés Putyin számára

2023. január 27. 18:31

Az ukrán elnök szerint teljesen felesleges Putyinnal tárgyalni.

2023. január 27. 18:31
null

Vlagyimir Putyin arra használja a tárgyalási folyamatot, hogy időt nyerjen magának, és hadseregét újra formába hozva ismét támadást intézzen Ukrajna ellen. Ezért teljesen felesleges vele tárgyalni – mondta Volodimir Zelenszkij a Sky News-nak adott interjújában.

Szerinte Putyin a háború előtt évekig nem vette komolyan a béketárgyalásokat, és azokra valójában nincs is szüksége. Úgy véli, Oroszország akkor hozakodik elő a tárgyalások fontosságával,

amikor időt akar nyerni erői átcsoportosításához, vagy amikor súlyos veszteségeket szenvedett.

Zelenszkij szerint a párbeszédet csak akkor lehet ismét megkezdni Oroszországgal, ha az orosz katonák elhagyják a megszállt ukrán területet, elismerik hibáikat, és az orosz vezetés is megváltozik. Ha nem célja a béke, miért kellene beszél róla? – tette fel a kérdést Zelenszkij. Sejtelmesen hozzátette: „Meg vagyok győződve arról, hogy Ukrajna csak az első lépés Putyin számára”. 

Nyitókép: MTI,EPA,Az ukrán elnöki hivatal sajtószolgálata

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2023. január 28. 12:30
"Meg vagyok győződve arról, hogy Ukrajna csak az első lépés Putyin számára" Szar kis komédiás. Mondd hihetőbben. Már ha repcsiket is akarsz a tankok után.
Zoltan70
2023. január 28. 06:13
Ez akár még lehetséges is, de az, hogy nektek viszont az utolsó lépés lesz, na az biztos.
Rizsa
2023. január 28. 05:18
Zselének egészen biztos , hogy felesleges tárgyalnia. Ő szart se jelent ebben a háborúban.
Kecmec
2023. január 28. 04:25
Igenis, köszönöm. Sajnos annó nem vettem komolyan a helyesírást (amikor még volt agyam) , mostanra meg már csak butulok ..... kösz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!