Elhagyatott dél-ukrán falvak, csecsenek és az első világháborúra hajazó lövészárkok: videó a frontról

2022. november 05. 18:47

Herszon és Mikolajiv területén járt a Sky News.

2022. november 05. 18:47
null

A Sky News riportere a minap bejárta a Herszon és Mikolajiv területén található ukrán lövészárkokat, amelyek azt az érzést keltik a nézőben, mintha az első világháborúrról látna színes képsorokat.

A brit riporter videójából kiderül: a dél-ukrajnai térség ezen része teljesen kiürült, a helyi falvakat egytől egyig elhagyták az emberek. A riporternek a katonák azt a helyiséget is megmutatták, ahol alszanak és egyben fedezéket keresnek a tüzérségi csapások elől.

Mutatjuk az említett felvételt:

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. november 06. 13:37
A képen az ember úgy néz ki, mint Szőke András.
szemlelo
2022. november 06. 10:36
"a dél-ukrajnai térség ezen része teljesen kiürült" Ez világos, persze, hogy elmenekülnek a harcok elől. De hányan fognak visszatérni?
Agnieszka
2022. november 06. 08:53
Egyszerűbb lett volna betartani a Minszki Megállapodásokat. Arról most sem hallani, h. majd ha béke lesz, máshogy lesz. Az Áramlatok felrobbantása után nem lehet vitás, h. mely országok működnek a további vérontás érdekében és nagyjából az is látszik, h. miért. Érdekes, h. innentől mennyire NEM számítanak a kitűzött környezetvédelmi célok.
diós guba
2022. november 05. 23:59
Szőke! Ez cituáció!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!