Két hónap börtönt kapott ittas vezetésért a svéd olimpiai bajnok

2021. január 21. 15:59

Tommy Salo, a svéd jégkorong-válogatott korábbi kapusának vérében a Svédországban megengedett alkoholérték háromszorosát mérték.

2021. január 21. 15:59
null

A stockholmi Aftonbladet újság beszámolója szerint Salo, akinek ügyében most született meg az ítélet, még tavaly augusztusban ült autóba részegen. Köping város közelében az autópályán korlátnak ütközött, majd ezt követően elaludt a kocsijában, nagy forgalmi dugót okozva. A rendőrök az autóban találták meg, vérében a Svédországban megengedett alkoholérték háromszorosát mérték.

A 49 éves Salo védte a svéd hokiválogatott kapuját 1994-ben, Lillehammerben, és a kanadaiak elleni szétlövéses döntőben az ő remeklésének köszönhetően nyert a gárda olimpiai bajnoki címet. A világbajnoki aranyat is begyűjtő kapus 1994 és 2004 között az észak-amerikai profiligában, az NHL-ben több klubcsapatot is szolgált, a New York Islanders, az Edmonton Oilers és a Colorado Avalanche játékosaként 526 mérkőzésen szerepelt.

(MTI)

Címlapfotó: YouTube

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libsimentes_övezet
2021. január 21. 22:10
tényleg , ciccentek egy sört, úgysem lehet sehova menni autóval 8 óra után, mert kurvára terjed a vírus az autómban meg ahova mennék , persze 8 óra előtt nem terjed a KÓR , és a focimeccs, ott van az igazi immunitás, idióták , szánalmas férgek vagytok politikus majmok
Senki Alfonz
2021. január 21. 16:47
Az a jó, ha nincs kivétel, senki fontos elvtárs/úr nem egyenlőbb a többi egyenlőnél!!!!
annamanna
2021. január 21. 16:05
Ezt a mandin olvastam (Járóka Lívia kapcsán): Farkas Bertalan "1996–97-ben légügyi attasé volt az Amerikai Egyesült Államokban, Washingtonban. 1997-ben az amerikai rendőrség ittas vezetésen érte, ezért hazarendelték és nyugdíjazták."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!