A román cigánykirály megépítené romáival a Mexikó és az USA közti falat

2017. február 01. 10:23

Levelet intézett az Amerikai Egyesült Államok elnökéhez az önmagát a romák nemzetközi királyává kikiáltott Dorin Cioabă, felajánlva Donald Trumpnak, hogy a romák megépítik a Mexikó és az USA közötti falat, mert nincs munkájuk, és anyagilag igen gyengén állnak.

2017. február 01. 10:23

A hírről a román nemzeti hírügynökség, az Agerpres számolt be részletesen.

Cioabă levelében részletezi Trumpnak, hogy a romák nagyon jó szakemberek, és olcsón dolgoznak. „Beiktatása alkalmából a romák nevében jó egészséget kívánok és Isten áldását kérem a világbéke és a haladás érdekében hozott döntéseire. Ugyanakkor az általam képviselt nemzetiség támogatásáról biztosítom projektjei megvalósításában, és ajánlatot tennék egy együttműködésre: a romák megépítenék a falat Amerika és Mexikó között. Olcsón dolgozunk, mert a romáknak nincs munkahelyük, és igen gyenge anyagi helyzetben vannak. Nem utolsósorban tájékoztatom, hogy a romák jó fémmegmunkáló szakemberek, képesek tehát megvalósítani az ön elképzelését” – részletezi a király.

Donald Trump január 25-én rendelte el egy fal építését a 3200 kilométer hosszú mexikói határon. Az Egyesült Államok elnöke közölte: a fal tervezését már elkezdték, kivitelezéséhez hat hónapon belül hozzálátnak.

Hans Klemm, az Egyesült Államok bukaresti nagykövete azt nyilatkozta kedden Galacon, hogy nem volt tudomása a levélről, de úgy véli, az amerikai elnök vélhetően azt szeretné, hogy a falat amerikaiak építsék. Nem kommentálhatom a levelet, de Trump államfő korábbi nyilatkozatai alapján úgy vélem, hogy az elnök azt szeretné, hogy a falat amerikaiak építsék fel, mondta Klemm.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. február 02. 15:27
A BM egykori hírszerzője, ezredese titkosszolgálati szakértőként ismét érvelve bizonyította, hogy hazánk igenis jól kezelte a migránshelyzetet, és minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy megvédje a magyar állampolgárokat.
áfonya
2017. február 02. 15:24
Inváziót Európára a globali gazemberek junker merkel schulz kommunisták húzták rá.
hartnesz
2017. február 02. 09:01
Na hiszen! Mire elkészül az a fal addigra az összes mexikói az USAban lesz :)
Akitlosz
2017. február 01. 20:25
Kizárt. Nem csoda, hogy önmagát nevezte ki királlyá, mert aki ilyent vállal őt a cigányok egészen bizonyosan nem tekintik királyuknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!