FPÖ-főtitkár: Ez csak a kezdet, nem a vég

2016. december 04. 18:11

Herbert Kickl szerint az, hogy nem az FPÖ-s Norbert Hofer nyert az osztrák elnökválasztáson, csak annyit jelent: a változás útjában állók most még erősebbek. A párt főtitkára szerint jelöltjük veresége nem a vég, hanem csak a kezdet.

2016. december 04. 18:11

„Azt gondolom, ez volt az utolsó alkalom, hogy választást tudtak nyerni azok az erők, akik a változás útjában állnak. Hónapok múlva már egészen más lesz a helyzet” – fogalmazott az osztrák közszolgálati ORF-nek adott interjújában Herbert Kickl. Az FPÖ főtitkára ezzel arra célzott, hogy könnyen lehet, előrehozott választások lesznek jövőre Ausztriában, mivel a jelenleg kormányzó nagykoalíció pártjai láthatóan nem bírnak egymással. A legnépszerűbb párt pedig jelenleg pont az FPÖ.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nanemar
2016. december 05. 10:07
Ennek a helyzetnek az okozója maga a ballib. A társadalom felével megutáltatták magukat. Erről ők tehetnek.
kohazi
2016. december 05. 09:24
Vannak a hülyék,naivak vannak a söpredék a haszonlesők,van aki próbálja menteni a jövőt,és van az evolúció az erős marad aki szaporább, a hangyák összekapaszkodva átkelnek a folyón is.
SwordFish
2016. december 05. 08:52
Ez csak a tisztességtelen aljas háttérhatalom ellen vívott komolyabb harc kezdete. És mivel az emberek vannak többségben , úgy is ők fognak győzni. Minden aljas manipuláció, megfélelmítés és csalás ellenére.
Szúnyog
2016. december 05. 00:48
Ami fontosabb: Renzi bukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!